اخلاقی فراتر از ارگانیک |  میوه دهنده خوب
اخلاقی فراتر از ارگانیک | میوه دهنده خوب

Kayla Emineth ، دستیار مدیر تاکستان ، از قلمه های انگور برای ریختن چای کود در آوریل استفاده می کند ، یکی از روش های کشت بیودینامیک انگور که در باغ های انگور Hedges Family Estate در نزدیکی Benton City ، واشنگتن استفاده می شود.  تولید بیودینامیک ، رویکردی دیرینه که روش های علمی ، اکولوژیکی و فلسفی را با هم مخلوط می کند ، علاقه مند به صنعت شراب سازی در ساحل غربی است که در آن بسیاری به دنبال یافتن جایگاه برنده هستند.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
Kayla Emineth ، دستیار مدیر تاکستان ، از قلمه های انگور برای ریختن چای کود در آوریل استفاده می کند ، یکی از روش های کشت بیودینامیک انگور که در باغ های انگور Hedges Family Estate در نزدیکی Benton City ، واشنگتن استفاده می شود. تولید بیودینامیک ، رویکردی دیرینه که روش های علمی ، اکولوژیکی و فلسفی را با هم مخلوط می کند ، علاقه مند به صنعت شراب سازی در ساحل غربی است که در آن بسیاری به دنبال یافتن جایگاه برنده هستند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

خدمه در Hedges Family Estate در Benton City ، واشنگتن ، شاخ گاو پر از کود را دفن می کنند ، طبق تقویم قمری برداشت می کنند و آماده سازی حاصلخیزی خاک را مطابق با گرداب انرژی جهانی انجام می دهند. اما ، نه ، آنها زیر ماه کامل برهنه نمی رقصند.

از آنها چنین خواسته شده است.

سارا هجز گوهارت ، مدیر کل و شراب ساز در هجز گفت: “پاسخ منفی نیست.” “حتی بعد از شراب زیاد ، منفی است.”

تا سال آینده ، هجز تمام 110 هکتار خود را به بیودینامیک تبدیل می کند ، مخلوطی 100 ساله از اقدامات کشاورزی فلسفی و زیست محیطی که در صنعت شراب مورد علاقه قرار می گیرد. با قضاوت از هجز ، یک مارک جهانی شراب ، تولید کننده 60،000 مورد و یکی از اعضای بنیانگذار منطقه شراب سازی Red Mountain American ، روش ها فقط در بین کارخانه های شراب سازی بوتیک کوچک داغ نیستند.

کشاورزی بیودینامیکی به باغ های انگور نیاز دارد که 10 درصد از زمین خود را به عنوان یک محوطه اختصاص دهند ، با تولید همه کودهای خود رد پای کربن را کاهش دهند و با کاشت زیستگاه درنده با آفات مبارزه کنند. ایده ساخت مزرعه ای است که با حداقل اعتماد و تأثیر بر اکوسیستم اطراف خود را حفظ کند. این قوانین تمام اخلاق آلی را می گیرند و فراتر از آن هستند.

گوهدارت ، همچنین یکی از اعضای خانواده هجز که صاحب کارخانه شراب سازی و تاکستان است ، گفت: “با ارگانیک ، شما هنوز هم به نوعی با طبیعت می جنگید و چیزهایی را می کشید و به نوعی به چیزهایی واکنش نشان می دهید.”

جیمز بوکووینسکی ، مدیر تاکستان Hedges ، شاخ های گاو پر از سیلیس را در آوریل به عنوان راهی برای اتصال انرژی خاک به کیهان دفن می کند.  سیلیس ، هنگامی که در پاییز کشف می شود ، در آماده سازی استفاده می شود.  شاخ گاو یکی از قابل تشخیص ترین جنبه های پرورش بیودینامیک است.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
جیمز بوکووینسکی ، مدیر تاکستان Hedges ، شاخ های گاو پر از سیلیس را در آوریل به عنوان راهی برای اتصال انرژی خاک به کیهان دفن می کند. سیلیس ، هنگامی که در پاییز کشف می شود ، در آماده سازی استفاده می شود. شاخ گاو یکی از قابل تشخیص ترین جنبه های پرورش بیودینامیک است. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

جدی گرفته شده است

اگرچه گوهارت در مورد برداشت ها شوخی می کند ، صنعت شراب تولید بیودینامیک را جدی می گیرد. انجمن Winegrowers Association واشنگتن موضوع را در دستور کار سالانه کنفرانس خود در ماه مارس قرار داد و یک جلسه دو ساعته را برای بحث در مورد تفاوت بین شراب های طبیعی ، ارگانیک و بیودینامیکی – “بدون تصمیم گیری” ، برنامه ریزی کرد.

جیمز مانتون ، مجری جلسه ، در مصاحبه بعدی گفت: در طول دوره فعلی عرضه بیش از حد صنعت ، شراب سازی ها به دنبال راه هایی برای تمایز دادن خود هستند. بیودینامیک یکی از راه های انجام این کار است ، به ویژه با افزایش اشتهای مصرف کننده برای داستان های مبدا.

“علاقه به آنجا افزایش می یابد. نسل جوان بیشتر به این فکر می کند که منشأ از کجا ناشی می شود. ”، گفت: مانتون ، شراب ساز و مدیر تاکستان شراب سازی Syncline در لایل ، واشنگتن ، جایی که آنها با استفاده از روش های بیودینامیکی مشغول کشاورزی هستند اما مراحل صدور گواهینامه را طی نکرده اند. “مشاغلی که تصدیق نمی کنند برخی از چالش ها را دارند.”

Cole Sisson از شرکت Doe Bay Wine Co. در Eastsound ، واشنگتن گفت ، نمی توان از cache بازاریابی بیودینامیکی چشم پوشی کرد. این جنبش هنوز اندک است ، اما وی آن را برای کل صنعت سالم می داند.

خرده فروش در کنفرانس گفت: “من فکر کردم این یک مد است ، اما تقاضا واقعی است.” “من تردید داشتم.”

رودی مارچسی ، تولیدکننده شراب دره ویلامت ، پرورش دهنده و رئیس انجمن دمیتر ، که مزارع بیودینامیک را تأیید می کند ، گفت: تاکستان بیودینامیک و به طور کلی کشاورزی بیودینامیکی در واقع روندی صعودی دارد ، اما کمی کردن آن دشوار است. بسیاری از کشاورزان که از این روش ها پیروی می کنند ، این کار را خارج از اخلاق زیست محیطی انجام می دهند و هرگز مراحل صدور گواهینامه را طی نمی کنند ، اگرچه برخی از کشاورزان به دنبال تغییر آن از طریق تشکیل یک انجمن تجارت هستند.

پس از تخلیه سیلیس تابستان ، بوکووینسکی و سارا هجز گوهارت ، مدیر کل و شراب ساز در هجز ، شاخ های گاو را دوباره با کود پر کرده و آنها را با یک بطری شامپاین برای زمستان در یک بلوک سیرا در نزدیکی اتاق مزه دفن می کنند.  در اعتدال بهاری ، کارکنان و اعضای باشگاه شراب با حفر گنج و نان تست فصل آینده جشن می گیرند.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
پس از تخلیه سیلیس تابستان ، بوکووینسکی و سارا هجز گوهارت ، مدیر کل و شراب ساز در هجز ، شاخ های گاو را دوباره با کود پر کرده و آنها را با یک بطری شامپاین برای زمستان در یک بلوک سیرا در نزدیکی اتاق مزه دفن می کنند. در اعتدال بهاری ، کارکنان و اعضای باشگاه شراب با حفر گنج و نان تست فصل آینده جشن می گیرند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

به گفته دمتر ، ایالات متحده 92 تاكستان انگور و شراب معتبر دارد. کالیفرنیا 41 (با 10 نفر دیگر در حال گذار) ، اورگان 13 و واشنگتن دو نفر را تشکیل می دهد. در سراسر جهان ، بیش از 600 کارخانه شراب سازی و 20 هزار جریب انگور شراب به عنوان بیودینامیک تأیید شده اند. Demeter ، که در جریان بازسازی سازمانی است ، آمار قبلی برای به اشتراک گذاشتن نداشت ، اما هنگامی که گروه آماری را برای میوه دهنده خوب در سال 2018 حدود 80 تاكستان انگور و شراب در ایالات متحده وجود داشت

در همین حال ، وزارت کشاورزی ایالات متحده سطح زیر کشت انگور ارگانیک را افزایش می دهد ، اما بیودینامیک نیست.

برچسب بیودینامیک می تواند قیمت بالایی داشته باشد. مقاله سال 2016 اقتصاددانان دانشگاه ایالتی واشنگتن تعیین کرد که برچسب های “بیودینامیک” از قیمت بالاتری نسبت به برچسب های سالمون ، ارگانیک یا پایدار برخوردار هستند ، در حالی که برچسب های شراب نشان دهنده گواهینامه Demeter نیست – این یافته ای است که سازمان تأیید کننده سوال می کند.

مارچی گفت که رستوران ها و مغازه ها در نیویورک و بوستون دارای بخش های بیودینامیکی هستند.

در مورد هزینه ها ، پیام متفاوت بود. مارچسی و مانتون که هرکدام بیش از 20 سال به طور بیودینامیک کشاورزی می کردند ، معتقدند هزینه های آنها اکنون کمتر از هزینه های معمول است. هجز ، که اخیراً تغییر کرده است ، حداقل 10 درصد به بودجه هزینه خود اضافه کرده است.

تحقیقات اندک

لین کارپنتر-بوگس ، دانشمند خاک در دانشگاه ایالتی واشنگتن گفت ، تحقیقات کمی در مورد تاکستان بیودینامیک وجود دارد.

مطالعات محققان ایتالیایی نشان داده است که تیمارهای بیودینامیکی باعث تقویت ترکیبات دفاعی گیاه می شوند ، در حالی که محققان دیگر نتیجه گرفته اند که برخی از آماده سازی ها – مخلوط های گیاهی اضافه شده به کمپوست ، خاک یا خود گیاهان – دارای اثر اکسین مانند گیاهان هستند و باعث رشد می شوند.

لئونورا تلان در سپتامبر در باغ انگور املاک ویلگری وینجری در نزدیکی یاکیما ، واشنگتن از یک ترکیب بیودینامیکی ، مخلوطی از گیاهان ، برای کود کود گاوی استفاده می کند.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
لئونورا تلان در سپتامبر در باغ انگور املاک ویلگری وینجری در نزدیکی یاکیما ، واشنگتن از یک ترکیب بیودینامیکی ، مخلوطی از گیاهان ، برای کود کود گاوی استفاده می کند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

نجار-بوگس در مطالعاتی شرکت کرد که افزایش اندکی در فعالیت میکروبیولوژیکی در خاک تیمار شده با داروهای بیودینامیکی بیش از خاک تیمار شده از نظر آلی نشان داد. وی این اختلافات را “از نظر آماری به سختی قابل توجه است”. وی گفت ، اما برای شراب سازی که به دنبال طاقچه ای است ، این اختلافات کوچک می تواند کمک کند.

کشاورزان بیودینامیکی حجم کمی از آماده سازی را به انبوهی از کمپوست و توده های وسیع خاک اضافه می کنند. آماده سازی ها خود غلظت میکروبیولوژیکی بالایی دارند و دانشمندان می دانند که در شرایط دیگر میکروارگانیسم ها از طریق هورمون های فرار با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند و با تغییر رفتار پاسخ می دهند. Carpenter-Boggs گفت هیچ چیز در آماده سازی های بیودینامیکی اثبات نشده است ، اما امکان پذیر است که کمی پیشرفت کند.

Carpenter-Boggs گفت: “ما می دانیم که این نوع اتفاقات در محیط های دیگر نیز اتفاق می افتد.”

از همه مهمتر ، به نظر وی ، کشاورزی بیودینامیک نیاز به استفاده از کمپوست دارد. او گفت ، کاملاً عینی ، این تنها چیز خوبی برای خاک است.

وی گفت: “كمپوست در بهبود جنبه های فیزیكی ، بیولوژیكی و شیمیایی خاك بسیار مهم است.”

کمی طول می کشد زیرا Lenora Thelen ، دستیار شراب ساز شراب ویلریج و پل بوریج ، مالک و شراب ساز ویلگریج ، از 12 روش آماده سازی برای
کمی طول می کشد زیرا Lenora Thelen ، دستیار شراب ساز شراب ویلریج و پل بوریج ، مالک و شراب ساز ویلگریج ، از 12 روش آماده سازی برای “فعال سازی” یک تکه کمپوست به اندازه RV استفاده می کنند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

“این به شما اهمیت می دهد”

پاول بوریج ، مالک و شراب ساز Wilberry Vineyard، Winery and Distillery ، گفت که برچسب بیودینامیک حتی بیشتر از محصولات ارگانیک به معنای نگرانی برای محیط زیست ، کارگران و مشتریان است.

بوریج گفت: “این به شما اهمیت می دهد.”

در اواسط ماه سپتامبر ، در باغ انگور یاکیما ، واشنگتن ، بوریج و دستیار شراب ساز لنورا تلن یکی از آماده سازی های خود را در یک سطل سفید 5 گالنی به هم زدند ، ابتدا در جهت عقربه های ساعت به نظم جهان احترام می گذارند ، سپس در جهت خلاف عقربه های ساعت برای بزرگداشت هرج و مرج. در حالی که تلن محلول را در سوراخ های کوچک ریخت ، بوریج از بیل برای بلند کردن بخشهایی از کود خشک استفاده کرد. وی همچنین کیسه های زیپلوک را از مواد آماده سازی جامد حاوی قاصدک و پوست بلوط به داخل توده خالی کرد. بوریج گفت ، این مواد افزودنی باعث تولید كمپوست می شوند.

وی گفت: “ما به او می گوییم بیدار شود و کار خود را انجام دهد.”

مانند اکثر تولیدکنندگان ، بوریج و تلن نیز روش های کشاورزی سنتی تری را به کار می گیرند. آنها از یک انکسار سنج دستی برای اندازه گیری بریکس استفاده می کنند و برای جلوگیری از آسیب دیدن پرندگان ، انگورهای خود را با تور می پوشانند.

بوریج سیب ، گلابی و انگور شراب را پرورش می دهد و در یک خانه زیبا در Naches Heights مشرف به دره ای از صخره های آندزیت شراب و براندی میوه درست می کند. کل مزرعه او بیودینامیک است ، و همه محصولات نوشیدنی املاک او. با این حال ، بیشتر مشتریان او برای برچسب بیودینامیک به وی مراجعه نمی کنند. به نظر می رسد بیشتر گردشگران اروپایی ، به ویژه آنهایی كه از آلمان و سوئیس هستند ، معنای آن را می دانند. او متوجه بازده سود نمی شود.

پرورش بیودینامیکی در میان عملیات رو به رشد حیوانات را تشویق می کند.  در اینجا ، گوبلز بوقلمون و گله مرغ ها در میان انگورهای سیرا در ماه آوریل در Hedges Family Estate به دنبال اشکال می گردند.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
پرورش بیودینامیکی در میان عملیات رو به رشد حیوانات را تشویق می کند. در اینجا ، گوبلز بوقلمون و گله مرغ ها در میان انگورهای سیرا در ماه آوریل در Hedges Family Estate به دنبال اشکال می گردند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

بسیاری از تولید کنندگان بیودینامیک ادعا نمی کنند که همه جزئیات را درک می کنند. وی گفت ، جیمز بوکووینسکی ، مدیر تاکستان در Hedges و فارغ التحصیل مطالعات زیست محیطی ، به علت اکولوژیکی کشاورزی بیودینامیکی معتقد است. وی اذعان کرد: اما برخی از قوانین او را کمی خند می دهد. او هنوز هم آنها را دنبال می کند.

کشاورزی بیودینامیکی انتقاد می کند زیرا بسیار متفاوت از سایر اشکال کشاورزی است ، مارچسی از انجمن دمتر گفت. وی گفت كه گرچه او در اصطلاح معنوی پیروز می شود – “این دین نیست” – اما این عمل به انرژی زندگی همه گیاهان ، حیوانات و خاك احترام می گذارد به طریقی كه از زبان علمی و اندازه گیری های معمول فرار می كند. او تجربه روشهای کشاورزی را با لحظات طاقت فرسایی مقایسه می کند که رمز و راز زندگی ، جهان و همه چیز از توصیف سرپیچی می کند.

وی گفت: “اگر زیبایی همه چیز شما را از بین نبرد ، پس توجه نمی کنید.” •

توسط راس کورتنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

My Cart (0 items)

No products in the cart.