برآورد محصول و گفتگوهای آلودگی به دود در روز 2 جلسه انجمن انگور
برآورد محصول و گفتگوهای آلودگی به دود در روز 2 جلسه انجمن انگور

به گفته تحلیلگر صنعت ترنت بال ، برداشت انگور در سال 2020 بسیار کمتر از میانگین اخیر برای آب میوه و انگور شراب در واشنگتن بود.

بال ، که کاربری برنامه فن آوری تاکستان و شراب سازی در کالج دره یاکیما را بر عهده دارد ، در نشست سالانه انجمن انگور واشنگتن ، که از طریق وبینار 18 و 19 نوامبر برگزار شد ، چشم انداز بازار خود را به اشتراک گذاشت.

بال گفت ، قیمت های پایین در سال های اخیر باعث شده تا تولیدكنندگان سطح زیركشت كنكورد را كاهش دهند ، اما امسال بازده در سطح زیر زمین نیز كمتر از حد متوسط ​​بود – شاید تاثیری در یخ زدگی سقوط در سال 2019 داشته باشد. خبر خوب این است كه قیمت های نقدی ادامه دارد برای بازگشت ، با متوسط ​​205 دلار در هر تن در واشنگتن. در شرق آمریكا ، جایی كه تولیدكنندگان نیز بازدهی زیر متوسط ​​داشتند ، متوسط ​​قیمت 285 دلار در هر تن بود.

نمودار قیمت و تولید انگور واشنگتن کنکورد.  با احترام از توپ ترنت.
Ball این نمودار را به اشتراک گذاشت که نشان می دهد قیمت نقدی در چند سال اخیر چگونه برگشت کرده است. (با احترام از توپ ترنت)

بال در مورد کاهش سطح زیر کشت گفت: “ما برای واشنگتن در شرایط عادی هستیم.” “خوشبختانه ، من فکر می کنم هنوز هم جایی برای رشد قیمت وجود دارد ، حداقل در قیمت نقدی غربی.”

برای تولید کنندگان انگور شراب ، این تصویر کمتر گلگون است. بال گفت ، میزان حمل و نقل شراب در طی سال گذشته تقریباً 20 درصد کاهش یافته است و شراب فروشی ها موجودی زیادی دارند. وی با استناد به آمارهای اخیر انجمن شراب خواران واشنگتن ، گفت كه تولیدكنندگان انتظار داشتند 175000 تن انگور شراب برداشت كنند. این میزان نسبت به اوایل فصل 260،000 تن است که با میانگین های اخیر بیشتر همخوانی دارد.

سایر سخنرانی ها بر روی آلودگی دود و آفات ثانویه بود.

استاد علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن ، تام کالینز ، بینش خود را از تحقیقات خود و دانشمندان استرالیایی که به دنبال درک چگونگی تأثیر دود ناشی از آتش سوزی بر انگور شراب و چگونگی اندازه گیری و کاهش اثرات آن هستند ، به اشتراک می گذارد.

در فصل دودی 2020 شواهد بیشتری ارائه شده است که نشان می دهد آلودگی به دود مسئله ای پیچیده است و فاصله از آتش ، منبع سوخت ، تنوع و زمان قرار گرفتن در معرض همه عوامل این است که انگور و متعاقبا شراب طعم ها و رایحه های دودی نامطبوعی دارند.

کالینز گفت: “آنچه ما به طور کلی می دانیم این است که آتش سوزی های نزدیکتر آتش سوزی هایی هستند که به احتمال زیاد تأثیر منفی بر کیفیت انگور یا شراب دارند.” “هرچه دود بیشتر مسافرت داشته باشد ، روند پیری را تجربه می کند” که قدرت ذرات مورد توجه ویژه انگور شراب را کاهش می دهد.

وی همچنین برخی نتایج حاصل از آزمایشی را که به بررسی پتانسیل رس کائولن به عنوان یک اسپری مانع برای کاهش جذب ترکیبات دود منجر شد ، به اشتراک گذاشت. در سال 2019 ، اسپری های مانع استفاده شده در مسیرهای دود وی حدود 40 درصد از سطح یک نشانگر اصلی دود ، گایاکول را در پوست توت کاهش می دهد. کالینز و دانشجویانش در سال 2020 این آزمایش را تکرار کردند ، اما آنها هنوز در حال پردازش داده ها هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

My Cart (0 items)

No products in the cart.