بررسی دقیق دود در تحقیقات شراب گرم می شود
بررسی دقیق دود در تحقیقات شراب گرم می شود

دود آتش سوزی در اواسط سپتامبر در حوالی شهر بنتون ، واشنگتن ، باغ های انگور کوه قرمز را پوشانده است.  دود آتش سوزی در اواسط برداشت انگور ، ساحل غربی را پوشانده و نگرانی در مورد آسیب دود به محصول را افزایش داد ، اما تام کالینز ، استاد علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن و دود سیگار گفت که انتظار ندارد خسارت زیادی از دود منفجر شده از دوردست وارد شود. آتش سوزی در سراسر منطقه.  وی گفت: آتش سوزی های تقریبی بیشترین خطر دود را ایجاد می کند.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
دود آتش سوزی در اواسط سپتامبر در حوالی شهر بنتون ، واشنگتن ، باغ های انگور کوه قرمز را پوشانده است. دود آتش سوزی در اواسط برداشت انگور ، ساحل غربی را پوشانده و نگرانی در مورد آسیب دود به محصول را افزایش داد ، اما تام کالینز ، استاد علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن و دود سیگار گفت که انتظار ندارد خسارت زیادی از دود منفجر شده از دوردست وارد شود. آتش سوزی در سراسر منطقه. وی گفت: آتش سوزی های تقریبی بیشترین خطر دود را ایجاد می کند. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

وقتی در ماه سپتامبر دود آتش سوزی دهها آتش سوزی مهیب و ویرانگر ساحل غربی را پوشاند ، بسیاری از صنایع شراب با ترس و وحشت به کیفیت هوای خطرناک نگاه کردند.

انگور در معرض دود می تواند شرابهای خاکستری و غیر مطبوعی با طعم های خنثی ایجاد کند که با گذشت زمان پدیدار می شوند. پیش بینی خسارت به سختی و با عوامل مختلفی دشوار است: تنوع ، زمان قرار گرفتن در معرض ، فاصله از آتش ، نوع سوختن و سبک تولید شراب و غیره.

طبق گفته گروه های صنعتی که از کنگره خواستار تمدید برنامه امدادرسانی به کنگره شدند ، همه این موارد ناشناخته می تواند منجر به رد یا تخفیف شدید انگور به صورت دسته جمعی و تهدید “بزرگترین ضرر اقتصادی به دلیل بلایای طبیعی” که توسط صنعت شراب ساحل غربی شده است ، شود. با شروع انتشار این مجله در اوایل ماه اکتبر ، شراب سازی در ناپا کانتی ، کالیفرنیا ، بیش از 65000 هکتار و صدها ساختمان از جمله چندین کارخانه شراب سازی را آتش زده بود و صنعت پیش بینی می کرد بیشتر کابرنت با ارزش منطقه در اثر دود آسیب خواهد دید.

دور از شعله های آتش ، اما هنوز هم گرفتار دود ، س questionsالات زیادی باقی مانده بود. “تولید کنندگان سعی می کنند بفهمند:” آیا انگور را می چینم یا نه؟ ” شراب سازان فکر می کنند: ‘آیا من انگور می خواهم یا نه؟’ هیچ شبکه ایمنی برای آن وجود ندارد. ”، گفت: ویکی شارلاو ، مدیر اجرایی انجمن شراب خواران واشنگتن ، یکی از گروههایی که به قانونگذاران متوسل می شود. “این تقصیر تولیدکنندگان یا کارخانه های شراب سازی نیست. فقط اطلاعات زیادی در دسترس ما است. “

با این وجود ، هر ساله ، به لطف کمک هزینه های مالی صنعت و دانشگاه ، بینش بیشتری در مورد خطر دود ایجاد می کند. به عنوان مثال ، محققان دود می گویند نزدیکی به آتش هنگام ایجاد سیگار مهم است. هنگامی که آتش سوزی ها از نزدیک یا تاکستان ها می سوزد ، انگور را در معرض دود تازه و فرار قرار می دهد ، اما دود منفجر شده از جای دیگر قدرت را از دست می دهد ، می تواند آسیب محلی ویرانگر ایجاد کند. این ریزه کاری در معرض خطر یکی از رمز و رازهای بسیاری از آسیب های دود است که این تحقیقات شروع به آشکار شدن می کند.

الیزابت توماسینو ، یک متخصص معارف دانشگاه ایالتی اورگان ، که می گوید: “مطمئناً ترسناک است وقتی به بیرون نگاه می کنید ، اما با همه چیزهایی که در مورد تأثیرات دود می دانم ، در واقع در بسیاری از مناطق دره ویلامت در مسیر خوبی هستیم”. تأثیر دود روی شراب ، از طریق تجزیه و تحلیل حسی. “من فکر می کنم مردم تعجب خواهند کرد که بسیار متنوع است و اغلب آنقدرها هم که فکر می کنید بد نیست.”

امسال ، برای تولیدکنندگان و تولیدکنندگان شراب که در مورد اینکه آیا می توانند انتخاب کنند ، آنها توصیه می کنند که برای درک بدترین سناریو به تجزیه و تحلیل حسی در مقیاس کوچک ، که بیش از پنج روز در یک سطل انجام شده است ، اعتماد کنند. از آسیب دود.

توماسینو و همکارانش در واشنگتن و کالیفرنیا اخیراً بودجه فدرال برای برنامه ریزی یک پروژه تحقیقاتی ، با حمایت گسترده از صنعت ، دریافت کرده اند که هدف آن پاسخگویی به برخی از عدم اطمینان های اصلی در مورد آسیب دود است: چه سطوح و شرایط قرار گرفتن در معرض ارقام مختلف را در معرض خطر قرار می دهد و چگونه می توان پیش بینی کرد تأثیرات مبتنی بر مانیتورهای هوا ، و همچنین آزمایشات تحلیلی بهتر و چگونگی سازگاری شراب سازی برای کاهش اثرات.

توماسینو گفت: “این سال آینده اتفاق نخواهد افتاد ، اما این اطلاعات در برهه ای از زمان وجود خواهد داشت.” “پس ، یک سال که یک رویداد دود مانند این اتفاق می افتد ، مردم وحشت نخواهند کرد. آنها فقط می دانند چه باید بكنند. “

وزارت کشاورزی ایالات متحده نیز اخیراً 2 میلیون دلار برای ایجاد تیم خود برای کمک به محققان دانشگاه و تأمین بودجه آنها برای خرید تجهیزات بیشتر اختصاص داده است.

زمینه و سطل ها

در حالی که هنوز تحقیقات فوری مورد نیاز در مورد آلودگی به دود وجود دارد ، ما چیزهای زیادی بیشتر از چند سال پیش می دانیم.

استاد علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن ، تام کالینز ، با بودجه کمیسیون شراب ایالتی واشنگتن ، مطالعه آسیب دود را در سال 2016 آغاز کرد. او یک سیگاری کبابی را در داخل یک خانه حلقه ای در یک تاکستان تحقیقاتی تقلب کرد تا ببیند چه میزان از قرار گرفتن در معرض دود برای ایجاد طعم دهنده های شراب و مطالعه شیمی شراب حاصل از آن لازم است.

برای آزمایشات خود ، او از مانیتورهای آلودگی هوا برای ردیابی سطح دود استفاده کرد ، اما اندازه کمتری از ذرات دود را از مانیتورهایی که برای صدور هشدارهای کیفیت هوا برای خطرات سلامتی انسان استفاده می شود ، هدف قرار داد که PM2.5 نامیده می شود.

کالینز در یک وبینار ماه سپتامبر گفت: “با رفتن به PM1 ، ما به قلب دود مرتبط با کیفیت انگور پی می بریم و برخی از موارد دیگر را قطع می کنیم.” وی به این صنعت گفت كه در حالی كه شاخص كیفیت هوا با تمركز بر سلامت انسان تقریبا از نمودارهای دره یاكیما خارج بود ، مانیتورهای ذرات متمرکز بر دود ، سطح فقط 20 درصد از آنچه را که در آزمایشات خود برای ایجاد خسارت دود استفاده می کند ، ثبت کردند. او نمودار داده های مربوط به رویداد دود روز کارگر را نشان داد که در آن زمان PM2.5 همچنان بالا بود ، اما PM1 به طور قابل توجهی افت کرده بود.

کالینز گفت: “اگر بعد از ظهر به بیرون می رفتی ، هوا وحشتناک به نظر می رسید ، اما دیگر دود را احساس نمی کردی.” “یک توافق عمومی وجود دارد که هرچه دود سفر می کند ، قدرت ایجاد این عطرها و طعم ها را از دست می دهد.”

مه دودی در اواسط سپتامبر بالای یک تاکستان نزدیک رویال سیتی ، واشنگتن معلق است.  (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)
مه دودی در اواسط سپتامبر بالای یک تاکستان نزدیک رویال سیتی ، واشنگتن معلق است. (راس کورتنی / پرورش دهنده خوب میوه)

این امر اطمینان بسیاری از شراب سازان را فراهم می کرد ، اما باغ های انگور نزدیک به سوختگی فعال – یا تخریب شده توسط آنها – با دود بسیار قابل توجه تری روبرو بودند. آنیتا اوبرهولستر ، شراب ساز شراب سازی دانشگاه کالیفرنیا ، گفت: تولیدکنندگان و تولیدکنندگان شراب می خواهند بتوانند نمونه های انگور را برای آزمایشی که خسارت دود را اندازه گیری می کند ارسال کنند ، اما آزمایشگاه هایی که چنین تجزیه و تحلیل هایی را ارائه می دهند ، در اواسط برداشت دودی ، تقاضا را تحت فشار قرار دادند. یک وبینار

از این رو ، توصیه برای تخمیر سطل برای ارزیابی آسیب دود. کالینز در تابستان گذشته ، به دنبال یک حادثه آتش سوزی ، داده هایی را از انگور اهدایی توسط یک پرورش دهنده حوضه کلمبیا جمع آوری کرد. کالینز گفت ، تاکستان شیب دار به او امکان می دهد بلوک های نزدیکتر به آتش دامنه را با بلوک های همان شیب پایین رقم و از منبع دود مقایسه کند – و شواهدی ارائه می دهد که فاصله از آتش مهم است.

وی همچنین تخمیرهای اندازه سطل را با تخمیرهای سطل آشغال مقایسه کرد تا ببیند آیا نمونه برداری در مقیاس کوچک به اندازه کافی پیش بینی شده است یا خیر. بود.

اوبرهولستر گفت ، اما بینش حاصل از تخمیر خرد به عنوان مدرکی در ادعای بیمه محصولات موثر نخواهد بود. او و کالینز توصیه کردند که در صورت ادعا ، نمونه های انگور را برای آزمایش آزمایشگاهی در آینده منجمد کنید.

کالینز گفت: “ما فکر می کنیم تخمیر سطل ابزاری عالی برای عبور از این مسئله است.” “اگر شما نیاز به تصمیم گیری در مورد من باید این را انتخاب کنید یا نه ، تخمیر سطل کار می کند. اگر پاسخ منفی است ، برای ارائه این ادعا به نتایج تحلیلی نیاز دارید. “

نیازهای تحقیق

در اوایل سال 2020 ، کالینز ، توماسینو و اوبرهلستر کارگاه های صنعتی را با پشتیبانی از کمک هزینه برنامه ریزی USDA سازماندهی کردند تا بازخورد درباره آنچه را که باید اولویت بندی کنند دریافت کنند زیرا آنها برای 4 تا 6 میلیون دلار بودجه در 2021 درخواست می کنند.

پاسخ: اعداد و ارقام را برای مشکلی که می تواند در قراردادهای انگور و ادعاهای بیمه محصولات مورد اشاره قرار گیرد ، قرار دهید

آزمایش هنوز به این نیاز پاسخ نمی دهد. حتی وقتی تجزیه و تحلیل شیمیایی به موقع در دسترس است ، آزمایشات معمولاً فقط گویاکول ، 4-متیل-گویاکول و سایر مارکرهای دود را به شکل آزاد آنها اندازه گیری می کنند. توماسینو گفت ، اما مواد فرار دود همچنین با قندها متصل می شوند و آزمایش آنها دشوارتر می شود.

با تخمیر شراب ، مواد فرار از بین رفته و آشکار می شوند ، چیزی که شراب سازان در یک تجزیه و تحلیل حسی به دست می آورند. وی گفت ، تحقیقات در حال انجام روش های بهتری برای اندازه گیری ترکیبات متصل شده ارائه می دهد.

کالینز گفت ، در حقیقت ، آزمایشگاه های تجاری عمده که به صنعت شراب خدمت می کنند ، آزمایشات را برای ترکیبات مقید ارائه داده اند. “همانطور که مردم می دانند باید آن را درخواست کنند ، آزمایشگاه ها شروع به تهیه آن می کنند. اما در یک بحران مانند این ، دشوار است که ادامه دهید ، “او گفت.

در مورد پیش بینی ریسک ، کالینز امیدوار است که بتوان از یک شبکه منطقه ای مانیتور ذرات معلق در استراتژیک ، مانند مواردی که وی در تحقیقات خود استفاده می کند ، برای مدل سازی ریسک استفاده کرد. وی در حال گفتگو با دانشمندان جوی WSU در مورد رویکردی است که آنها برای پیش بینی PM2.5 استفاده می کنند.

وی گفت: “با وجود سنسورهای مناسب ، هیچ دلیلی وجود ندارد که آنها نتوانند همان کار را با PM1 انجام دهند.” “وقتی دانستیم که چه مقدار دود مصرف می شود ، این س theال مطرح می شود: ابزارهایی که می توانیم برای پیش بینی اینکه چه سایت هایی دارای خطر بالقوه هستند استفاده کنیم چیست؟”

توماسینو همچنین برنامه دارد تا پانل های تجزیه و تحلیل حسی روی رایج ترین ارقام را بفهمد که چه سطحی از ترکیبات دود قابل تشخیص است و در چه سطوحی مصرف کنندگان شراب را رد می کنند. این به صنعت کمک می کند تا پیامدهای نتایج آزمون آنها را بهتر درک کند.

وی گفت: “ما امسال برای تهیه نمونه مشکلی نخواهیم داشت.” وی افزود که فصل دشوار صنعت ارائه داده های زیادی برای ادامه تحقیقات مهم است. •

توسط کیت پرنگامان


خاکستر چطور؟

تام کالینز ، استاد علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن ، علاوه بر دود ، تولیدکنندگان و تولید کنندگان شراب در مورد تأثیرات خاکستر س questionsالاتی داشتند. ریزش خاکستر ، تقریباً مانند دانه های برف ، برخی از باغ های انگور را غبارروبی کرد – منظره ای نادر ، حتی برای دانشمندی که سیگار را مطالعه می کند.

“ما نمی توانیم فقط بگوییم ، نه ، خاکستر مهم نیست ، زیرا ممکن است. ممکن است شرایطی پیش بیاید که خاکستر برای مقابله با آنها مهم باشد. “

آیا تولیدکنندگان باید خاکستر موجود در تاکستان را بشویند؟ یا بعد از برداشت؟ اگر چنین است، چگونه؟

وی گفت ، این یک سوال جدید است ، بنابراین محققان پاسخ های خوبی ندارند. شستشوی خاکستر فقط می تواند آن را به سمت خوشه ها سوق دهد ، بنابراین هنوز توصیه نمی شود.

تاکنون ، کالینز و اوبرهلستر هر یک از مواد فرار موجود در خاکستر را بررسی کرده اند و دریافته اند که این ماده دارای برخی فنل های فرار است ، اما مشخص نیست که آیا کافی است بر طعم میوه ها از طریق سیگار تأثیر بگذارد. در مرحله بعدی ، کالینز می خواهد ببیند که چگونه بر تخمیر تأثیر می گذارد.

وی گفت: “بعضی مواقع با داشتن چنین سالی اوضاع به سرعت پیش می رود ، زیرا سوالات جدیدی درباره چیزهایی دارید كه قبل از شروع فصل حتی به آنها فكر نكرده اید.”

—K پرنگامان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

My Cart (0 items)

No products in the cart.