پتانسیل گلابی در پنسیلوانیا |  میوه دهنده خوب
پتانسیل گلابی در پنسیلوانیا | میوه دهنده خوب

بروس هولاباو در مه 2018 در نزدیکی درختان گلابی چند لبه در باغ پنسیلوانیا خود ایستاده است. مانند برخی دیگر از پرورش دهندگان پنسیلوانیا ، هولابو در چند سال گذشته سطح زیر کشت گلابی خود را گسترش داده و درختان با تراکم بالاتر کاشته اند که در برابر آتش سوزی مقاومت بیشتری دارند.  (کیت پرنگامان / پرورش دهنده خوب میوه)
بروس هولاباو در مه 2018 در نزدیکی درختان گلابی چند لبه در باغ پنسیلوانیا خود ایستاده است. مانند برخی دیگر از پرورش دهندگان پنسیلوانیا ، هولابو در چند سال گذشته سطح زیر کشت گلابی خود را گسترش داده و درختان با تراکم بالاتر کاشته اند که در برابر آتش سوزی مقاومت بیشتری دارند. (کیت پرنگامان / پرورش دهنده خوب میوه)

تولیدکنندگان پنسیلوانیا که به دنبال گسترش فروش میوه های تازه در بازار هستند نگاه دیگری به گلابی ها می اندازند. بسیاری از آنها دهه ها بارتلت ، آنژوس و بوش را پرورش داده اند ، اما مشکلات این گونه ها با بیماری آتش سوزی و روان گلابی باعث شده سطح زیر کشت کم باشد.

برخی از تولیدکنندگان پنسیلوانیا برای مدیریت مشکل آتش سوزی و همگام شدن با تقاضای فزاینده گلابی ، در حال آزمایش انواع جدیدتر و مقاوم در پایه های کنترل کننده اندازه هستند. دونالد سیفریت ، یکی از مربیان دانشگاه پن ایالت ، گفت که انواع مقاوم شامل Harrow Delight ، Harrow Sweet ، Gem ، Blake’s Pride ، Magness و Shenandoah است.

سیفریت سال گذشته تورهای باغداری را در جنوب شرقی پنسیلوانیا برای تولیدکنندگان کنجکاو در مورد کاشت گلابی مدرن با تراکم بالاتر برگزار کرد. وی گفت كه علاقه خاصی از طرف جامعه پنسیلوانیا در زمینه تولیدكنندگان دشت (كه شامل Anabaptists و Quaker) است ، كه مزارع قابل توجهی گلابی را برای كنسرو كشت می كنند ، وجود دارد – دسته ای كه مانند گذشته سودآوری ندارد.

درختان گلابی مدرن هنوز نسبتاً جوان هستند ، بنابراین برای ارزیابی کامل عملکرد آنها در پنسیلوانیا احتمالاً خیلی زود است. طبق مصاحبه با میوه دهنده خوب، تجربیات پرورش دهنده مخلوط شده است.

آنچه تولیدکنندگان می گویند

بلوک قدیمی بارتلت در مزرعه میوه کافمن در پرنده در دست مانند بسیاری از بلوک های قدیمی بارتلت به نظر می رسد: پر از درختان مرده و آسیب به آتش سوزی. مدیر باغ باغ کلر کافمن امیدوار است که به زودی بازنشسته شود.

کافمن گفت: “پدر من می گوید که دیگر درخت بارتلت را در زندگی خود نمی کارد.” “این یک گلابی فوق العاده است ، اما در دو دهه گذشته با مشکلات قابل توجهی در برابر آتش مواجه شده است.”

گلابی هارو کریسپ در ماه اوت در مزرعه میوه کافمن.  در چند سال گذشته ، کلر و کن کافمن هارو کریسپ و سایر ارقام جدید را در پایه های OHxF در باغ پنسیلوانیا خود کاشته اند.  انواع جدید به لطف مقاومت در برابر مقاومت در برابر آتش ، برای تولید کنندگان پنسیلوانیا بهتر از انواع سنتی مانند بارتلت است.  (با احترام Clair Kauffman)
گلابی هارو کریسپ در ماه اوت در مزرعه میوه کافمن. در چند سال گذشته ، کلر و کن کافمن هارو کریسپ و سایر ارقام جدید را در پایه های OHxF در باغ پنسیلوانیا خود کاشته اند. انواع جدید به لطف مقاومت در برابر مقاومت در برابر آتش ، برای تولید کنندگان پنسیلوانیا بهتر از انواع سنتی مانند بارتلت است. (با احترام Clair Kauffman)

چالش های بارتلت باعث شد كه كافمن و پدرش كن ، كاملاً دست از گلابی بردارند ، همانطور كه ​​بسیاری از پرورش دهندگان پنسیلوانیا این كار را كرده اند ، اما وقتی دیدند كه انواع جدیدتر در آزمایش های ایالت پن چگونه عمل می كنند ، تصمیم گرفتند كه کاشت آنها ارزش خطر را داشته باشد. چند سال پیش ، آنها 2.5 هکتار Harrow Crisp ، Harrow Sweet ، Harrow Delight ، Potomac ، Blake’s Pride ، Seckel ، Magness ، Sunrise و Shenandoah را در پایه های OHxF 87 و OHxF 97 کاشتند.

درختان بسیار پرانرژی هستند و کنترل ارتفاع آنها یک چالش بوده است. آنها در سال 2019 به چهارمین برگ رسیدند ، سالی که اولین محصول قابل توجه خود را ارائه دادند – در کل یک محصول خوب. کافمن در سال 2020 به دلیل یخبندان های بهاری انتظار محصول زیادی نداشت. اما او به اندازه کافی دیده شده است تا او را متقاعد کند که تولیدکنندگان پنسیلوانیا می توانند گلابی با عملکرد بالا و با کیفیت بالا از این سیستم های جدید بدست آورند – و تقریباً به همین دلیل نگران آتش سوزی نخواهند بود.

وی گفت بزرگترین چالش اتصال مجدد مصرف کنندگان با گلابی است.

کافمن گفت: “بازاریابی گلابی به دلیل نحوه رسیدن گلابی همیشه یک چالش بوده است.” “فقط اینکه امروز آن را خریداری کرده اید به این معنی نیست که امروز آماده خوردن است.”

با آموزش مناسب ، او فکر می کند مصرف کنندگان دوباره خوردن گلابی را شروع می کنند.

وی گفت: “من آنها را دوست دارم.” “این یک میوه خوشمزه است.”

یک گلابی شناندوآ ، یکی از انواع جدید در مزرعه میوه کافمن است.  کلر کافمن گفت که بزرگترین چالش گلابی اتصال آنها با مصرف کنندگان خواهد بود.  (با احترام Clair Kauffman)
یک گلابی شناندوآ ، یکی از انواع جدید در مزرعه میوه کافمن است. کلر کافمن گفت که بزرگترین چالش گلابی اتصال آنها با مصرف کنندگان خواهد بود. (با احترام Clair Kauffman)

بروس هولاباو ، یکی از صاحبان شرکت برادران Hollabaugh در بیگلویل ، گفت که آموزش مصرف کننده برای تقویت مصرف گلابی کلیدی است. Hollabaughs به کارمندان بازار مزرعه خود نحوه و زمان خوردن انواع مختلف گلابی را یاد می دهد و آنها نیز به نوبه خود به مشتریان خود آموزش می دهند. آنها همچنین نمونه های گلابی را در بازار ارائه می دهند که علاقه بیشتری به میوه ایجاد کرده است.

Hollabaughs در تمام 65 سال از وجود مزرعه در حال رشد گلابی بوده و هم اکنون بین 20 تا 25 جریب رشد می کند که دو نوع پرفروش Harrow Sweet و Bartlett هستند. آنها در چند سال گذشته سطح زیر کشت خود را گسترش داده و درختانی با تراکم بالاتر را که در برابر آتش سوزی مقاومت بیشتری دارند کاشتند.

با این حال ، محدودیت اصلی همیشه روان گلابی بوده است. هولابو گفت: این آفت چندین نسل در سال دارد ، از بین بردن آن دشوار است و می تواند “با عجله منفجر شود و محصول زیبا را در مدت زمان کوتاهی زشت کند.” “گلابی گل سرخ ترین آفتی است که باید با آن کنار بیاییم. حتی اگر محصول ندهید ، باز هم باید کنترل روان پسیلا را انجام دهید. بسیاری از تولیدکنندگان نمی خواهند چنین کاری انجام دهند. “

سیفریت گفت که انواع جدیدتر و پایه های اصلی برای مقاومت در برابر شوک روان پراکنده نشده اند ، اما چنین مقاومتی یک هدف تولید فعلی است.

در Farcon Farms در بویرون ، مدیر کل استیو فرکن در سال 2016 حدود یک جریب درخت گلابی جدید با تراکم بالاتر را روی مزارع هفت سیم کاشت. طلوع آفتاب ، هارو سوییت ، مگس و گرده افشانی Seckel در OHxF 87 و OHxF 97 کاشته شدند. در همان سال نیمی از هکتار Gem کاشته شد.

اما پس از سالها رشد درختان به سیم بالا و آموزش اندام ها به پایین ، فركون بازدهی را كه انتظار داشت دریافت نمی كند. او به اولین محصول خوب خود در سال 2019 امیدوار بود ، اما درختان در ماه ژوئن همه میوه های خود را ریختند. برای جلوگیری از تکرار در سال 2020 ، او تکه ای از جنگل های اطراف را حذف کرد تا نور خورشید را بیشتر وارد کند. او همچنین برای بهبود گرده افشانی ، کندوهای زنبور عسل و شکوفه های بارتلت و بوسک را به همراه آورد. اما همین اتفاق افتاد. درختان سنگهای قیمتی نیز همانطور که امیدوار بود محصول نمی روند. آیا مسئله گرده افشانی است؟ یخبندان بهاری خیلی زیاد است؟ او نمی داند

فركون گفت: “من واقعاً متحیرم كه چرا درختان 5 ساله میوه می دهند.” “ما مقدار بسیار زیادی از زمان و پول سرمایه گذاری کرده ایم. ما با دقت تمام این درختان را مدیریت کرده ایم. نداشتن محصول هنوز بسیار ناامیدکننده است. “

Frecon سعی می کند بهار سال آینده ReTain (آمینو اتوکسیوینیل گلیسین) را روی شکوفه ها بپاشد. تا زمانی که شروع به دیدن بازده کافی از بلوک های جدید نکند ، قصد ندارد دیگر گلابی بکارد.

درختان گلابی جوان در پایه های OHxF در مزرعه میوه کافمن.  مروارید یک سیستم تک سیم است که در هر درخت یک شاخه مجرا دارد.  آنها با سیم دیگری برای خم شدن و بستن اندام شروع کردند ، اما با رشد درختان آن را جدا کردند.  (با احترام Clair Kauffman)
درختان گلابی جوان در پایه های OHxF در مزرعه میوه کافمن. مروارید یک سیستم تک سیم است که در هر درخت یک شاخه مجرا دارد. آنها با سیم دیگری برای خم شدن و بستن اندام شروع کردند ، اما با رشد درختان آن را جدا کردند. (با احترام Clair Kauffman)

در اوایل دهه 2000 ، باغ ویور در مورگانتاون پنج یا شش سال بد دچار آتش سوزی شد. خسارت وارده آنقدر چشمگیر بود که در نهایت آنها حدود سه چهارم درختان قدیمی بارتلت و بوسک را بیرون زدند. در همین زمان ، جاستین ویور ، مدیر تولید گفت ، در همان زمان ، آنها فقط مجبور بودند حدود یک دهم درختان هارو شیرین خود را بیرون بکشند.

مشتریان U-pick مزرعه و بازار مزرعه خواستار گلابی بیشتر بودند ، بنابراین آنها تصمیم گرفتند که Harrow Sweet و سایر انواع مقاوم ، از جمله Shenandoah ، Sunrise ، Blake’s Pride ، Gem و اخیراً Cold Snap را بکارند. آنها بین سالهای 2012 و 2015 2 هکتار کاشتند که بیشتر در OHxF 87 قرار داشتند. وی گفت که آنها درختان را در ارتفاع 3.9 فوت در 13 فوت ، متصل به درختچه کاشتند

به استثنای طلوع آفتاب ، تاکنون درختان جدید کاملاً مثمر ثمر بوده و نسبت به بارتلت و بوسک بسیار مقاوم تر در برابر آتش سوزی هستند. گلابی گلابی در درختان جدید مشکل خاصی ایجاد نکرده است. ویور گفت ، این احتمالاً به دلیل ترکیبی از درختان جوان ، استفاده از Surround در اوایل فصل و پوشش بهتر اسپری به لطف سایبان های کوچکتر است. •

توسط مت میلکوویچ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

My Cart (0 items)

No products in the cart.