دسته‌بندی نشده

شرط بندی تاکستان واشنگتن روی حباب

کاشت جدید Pinot Meunier در Naches Heights AVA بخشی از تلاش جدید Treveri Cellars برای کاشت و مدیریت بهترین تاکستان های خاص شراب در این ایالت است و فرصت را در یک گروه شراب که هنوز رشد دارد نشان می دهد.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
کاشت جدید Pinot Meunier در Naches Heights AVA بخشی از تلاش جدید Treveri Cellars برای کاشت و مدیریت بهترین تاکستان های خاص شراب در این ایالت است و فرصت را در یک گروه شراب که هنوز رشد دارد نشان می دهد. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

در جالبترین منطقه شراب سازی آمریکای شرقی واشنگتن ، ارتفاعات تپه ای ناچس در خارج از یاکیما ، به لطف شناختی که آب و هوا برای شراب گازدار ستاره ای ایجاد می کند ، در چند سال آینده اثر انگور شراب دو برابر خواهد شد.

در سال 2019 ، متخصص شراب گازدار Treveri Cellars یک باغ سیب قدیمی خریداری کرد و 25 هکتار از Pinot Noir ، Chardonnay و Pinot Meunier – یک نوع سنتی که در شامپاین استفاده می شود ، جایگزین آن شد. کریستین گریب ، شراب ساز Treveri و معاون فروش رئیس جمهور ، گفت: این اولین مرحله از برنامه ریزی 70 هکتاری برنامه ریزی شده برای شرکتی است که می خواهد در کاشت های خاص گازدار سرمایه گذاری کند.

سرمایه گذاری در کاشت های جدید در مقابل صنعت گسترده شراب با افزایش بیش از حد عرضه چشمگیر است ، اما گریب و دیگران از فرصت رشد صنعت شراب گازدار جوان واشنگتن هیجان زده هستند. در حالی که هنوز فروش شراب در سالهای اخیر تقریباً ثابت نبوده است ، مصرف شراب گازدار همچنان رشد می کند ، حتی با کاهش فروش رستوران در همه گیرها. به گفته سخنرانان در جلسه اختصاص داده شده به شراب گازدار در کنوانسیون انجمن شراب خواران واشنگتن در سال 2020 ، این یک دسته است که می تواند سبد شراب را متنوع کند ، مصرف کنندگان جدید را فریب دهد و بازارهای جدیدی برای برخی از باغ های انگور ایجاد کند.

بطری های شراب گازدار واشنگتن ، از چپ ، Domaine Ste.  Michelle Extra Dry ، Treveri Cellars Sparkling Rosé و Townshend Cellar Brut.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
بطری های شراب گازدار واشنگتن ، از چپ ، Domaine Ste. Michelle Extra Dry ، Treveri Cellars Sparkling Rosé و Townshend Cellar Brut. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

فلینت نلسون ، شراب ساز در Wit Cellars در Prosser ، هنگام چشیدن شراب گازدار گفت: “همه حباب ها را دوست دارند.” درخشان Pinot Grigio او ، که با روش کربناسیون درون خطی ساخته شده است ، “بسیار محبوب” در میان مشتریان اتاق چشایی است.

گریب در هنگام ارائه Winegrowers واشنگتن گفت: “ما در اوایل مرحله کشف شراب گازدار واشنگتن هستیم.” این به رغم این واقعیت است که پدرش ، یورگن گریب ، تقریباً 40 سال است که این کار را می کند. وی گفت ، تقاضای روزافزون این فرصت را به صنعت گسترده تر می دهد تا یک هویت شراب گازدار برای خود تولید کند.

از نظر Treveri ، که یورگن گریب در سال 2010 تأسیس کرد ، سرمایه گذاری در هویت گازدار به معنای انجام کار نادر در این ایالت است: کاشت به قصد تولید شراب های گازدار.

آنها با آنچه می دانند مشتری می خواهند شروع كردند: تجملی ارزان قیمت با قیمت 15 تا 20 دلار برای شراب های گازدار كه به سبک شامپاین تخمیر شده با بطری تولید می شوند.

کریستین گریب گفت: “این هوشمند سازی در تاکستان و کارخانه شراب سازی برای رسیدن به این قیمت لازم است.” “شما باید این برنامه را از انگور به بطری دیگر بسازید.”

READ  همکاری باعث جلوگیری از ویروس کرونا می شود | میوه پرور خوب

ارتفاعات ناچس

برای این منظور ، Treveri تصمیم گرفت برنامه خود را در Naches Heights با همکاری Phil Cline ، كه شركت مدیریت تاكستان آن بیشتر AVA را اداره می كند ، بسازد ، كه تا همین اواخر ، حدود 40 هكتار بود.

کلین گفت: “اگر آنها (Treveri) هر چیزی را که خریداری کردند بکارند ، می خواهند آنچه را که در زمین داریم دو برابر کنند.”

کلاین ، صاحب Naches Heights Vineyard ، و مدیر تاکستان Abraham Gonzalez اولین بار در سال 2002 کاشت باغ های انگور را در منطقه آغاز کردند تا فراتر از تجارت میوه درخت تنوع ایجاد کنند. در طول سال ها ، آنها یاد گرفته اند که چگونه نقاط قوت منطقه را بازی کنند ، و در شیب های رو به شمال با زهکشی عالی کاشت کنند.

“من از تجارت سیب آموختم ، آنچه را بقیه می كارند ، نكار. من و آبراهام 35 انگور مختلف در سه AVA کشت می کنیم. ” “Naches Heights مکانی شگفت انگیز برای شراب گازدار است.”

گریب گفت ، اسیدهای بزرگ و طعم دهنده های میوه های بزرگ Cline و Gonzalez در سال 2015 مورد توجه Treveri قرار گرفتند.

وی گفت: “آنچه Naches Heights را خاص می کند ، اسیدیته بودن بسیار متفاوت است.” ممکن است یک ریزلینگ با 20 بریکس در دره یاکیما دارای PH 3/2 باشد ، اما یک ریسلینگ از ارتفاعات ناچس با 20 بریکس 2.9 خواهد بود. “یکی از مواردی که به نفع ماست ، به خصوص درخشان ، ارتفاع است.”

کلونی گفت ، Treveri هنوز Riesling را از Strand Vineyard خریداری می کند ، که در 1900 فوت ، 500 فوت بالاتر از Red Mountain ، یکی از مناطق عالی رشد ایالت برای Cabernet Sauvignon جسور است. Naches Heights همچنین حدود دو سوم از واحدهای گرمایی معمول در فصلی را در کوه سرخ جمع می کند و در نتیجه شرابهای بسیار متفاوتی از طرف مقابل دره یاکیما تولید می شود.

آبراهام گونزالس ، مدیر تاکستان ، آنجا را ترک کرد و کریستین گریب از Treveri Cellars در مورد محصول در حال توسعه در Strand Vineyard در Naches Heights AVA در ماه اوت بحث کرد.  گریب برای شرابهای خود ، سایبان بزرگتر ، آبیاری بیشتر و توت های بزرگتر از اکثر شراب سازان واشنگتن را ترجیح می دهد.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
آبراهام گونزالس ، مدیر تاکستان ، آنجا را ترک کرد و کریستین گریب از Treveri Cellars در مورد محصول در حال توسعه در Strand Vineyard در Naches Heights AVA در ماه اوت بحث کرد. گریب برای شرابهای خود ، سایبان بزرگتر ، آبیاری بیشتر و توت های بزرگتر از اکثر شراب سازان واشنگتن را ترجیح می دهد. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

در استرند ، وی مدیریت Tempranillo ، Syrah ، Malbec ، Chardonnay ، Riesling و Pinot Noir را دارد ، ریشه در یک خاک آتشفشانی که باد می وزد – همه تنه هایی که از قرار گرفتن در معرض باد خم می شوند و باعث جمع و جور شدن انگور می شوند. کلین گفت که Riesling جوایزی را به دست آورده است ، اما به عنوان یک منطقه شراب در حال ظهور خارج از جریان اصلی واشنگتن ، او در یافتن خریدارانی که مایل به پرداخت آنچه انگور ارزش آن را دارد ، مشکل داشت تا اینکه در حباب های Treveri خانه ای پیدا کردند.

READ  پیشاهنگی در اوایل فصل برای کپک پودری انگور

کلین گفت که بهترین انگورهای گازدار از میوه هایی حاصل می شوند که “رسیده نیستند” ، بنابراین او سبک متفاوتی از انگور را می آموزد.

وی با اشاره به اهداف حدود 4 تن در هکتار گفت: “ما می توانیم کمی سنگین تر عمل کنیم ، لازم نیست نگران رسیدن به 22 یا 23 بریکس باشیم.” او اجازه می دهد تا سایبان رشد کند ، به خوبی آبیاری شود و نیروی کار کمتری لازم باشد. کلین گفت: “ما حتی نیازی به برگ نیستیم زیرا من به آن رنگ احتیاج ندارم.”

اما گریب اشاره می کند که “بلوغ” که فقط توسط قندها تعریف می شود ، داستان کاملی در مورد کیفیت میوه را بیان نمی کند.

“شما انگورها را برای شرابی که در ذهن دارید آماده کنید. این 24 برنامه Brix در یک برنامه Cab است ، اما این می تواند 16 باشد برای درخشان که رسیدن به بالاترین حد برای کاری است که می خواهید انجام دهید. ” “وقتی در حال ساخت یک شراب گازدار هستید ، اسید و طعم بسیار مهم است و Naches Heights فقط چیزی را ارائه می دهد که کمی بهینه تر از بقیه کشور است.”

طبق گفته مدیر تاکستان فیل کلین ، Strand Vineyard در Naches Heights با ارتفاع 1900 فوت ، هم آب و هوای خنک تری دارد و هم زهکشی مناسب هوا برای محافظت در برابر سرما.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
طبق گفته مدیر تاکستان فیل کلین ، Strand Vineyard در Naches Heights با ارتفاع 1900 فوت ، هم آب و هوای خنک تری دارد و هم زهکشی مناسب هوا برای محافظت در برابر سرما. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

گریب گفت: Treveri اولین تاکستان خود را در AVA در سال 2019 کاشت اما در نظر دارد در طی چند سال آینده در حدود 70 هکتار کاشت. این علاوه بر تاکستان 8 هکتاری در کارخانه شراب سازی آنها در واپاتو ، درست در جنوب یاکیما است و با سایر پرورش دهندگان آن سوی دره یاکیما AVA قرارداد دارد. وی گفت: در مقابل جو گرم ، سرمایه گذاری در مناطق خنک تر برای آینده شرکت نیز منطقی است.

گریب گفت ، سرمایه گذاری در باغ های انگور خود این فرصت را به Treveri می دهد تا انواع و اقسام کلون های خاص درخشان را کشف کند و برخی از پایه ها را آزمایش کند. وی چندین کلون شاردونای را که به طور سنتی در مناطق شامپاین و بورگوندی فرانسه رشد می کرد ، همراه با “کلون پروسر” ساخته شده توسط والتر کلور کاشت. وی همچنین برخی از انواع و اقسام واریته های آلمانی مانند کرنر و دورنفلدر را کاشت.

گریب گفت: “ما در اوج واشنگتن هستیم.”

یک زندگی درخشان دوم

به طور معمول ، در واشنگتن ، باغ های انگور با توجه به برنامه های شراب گازدار کاشته نمی شوند ، گفت داستین توبین ، شراب ساز برای شراب Precept ، که همچنین در جلسه شراب خواران واشنگتن سخنرانی کرد. در عوض ، “درخشان بخشی طبیعی از زندگی است” برای باغ های انگور کهنه که دیگر نمی توانند به طور قابل اعتمادی انگور رده بالا را قبل از جایگزینی آن برسند ،

READ  NuPhy از WSU جان تازه ای به فناوری کشت بافت Phytelligence می بخشد

وی با هدف تولید 7 یا 8 تن در هر هكتار تولید كه بین 15 تا 17 بریكس برداشت شده است ، گفت: “در گاز ، ما می خواهیم سایبان بزرگ و انگور بزرگ پرورش دهیم.”

توبین مزایای خود را از دست داد: بدون رقیق شدن شاخه ها. مکانیزه دوستانه؛ هزینه ورودی کمتر به معنای بازده بیشتر است. و هنگامی که اواخر ماه اوت انتخاب می کنید ، خطر آسیب سرماخوردگی کم است. وی توصیه کرد که برنامه های آبیاری را برای به دست آوردن سایبان سخاوتمندانه و برداشت ماشین در شب های خنک تر برای بهینه سازی طراوت تنظیم کنید.

در Strand Vineyard ، انگور Riesling از Phil Cline ، که در شرایط نسبتاً خنکی رشد می کرد ، یک خانه عالی در شراب های گازدار Treveri Cellars یافت.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
در Strand Vineyard ، انگور ریسلینگ Phil Cline در شرایط نسبتاً خنک رشد می کند ، یک خانه عالی در شراب های گازدار Treveri Cellars یافت. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

توبین در مقابل روشهای مدیریتی گران قیمت که شرابهای پیشرفته تقاضا می کنند ، شرابکاری متمرکز بر درخشان را به طور پایدار سودآور خواند. وی گفت: “و سودآوری چیزی است كه ما را حفظ می كند.” “بنابراین ، بیایید بازده و درآمد را به حداکثر برسانیم.”

سایر کارخانه های شراب سازی واشنگتن رویکردی کارگرانه و طولانی تر را برای تولید درخشان انتخاب می کنند. تاکستانهای کارما در دریاچه چلان AVA در شرابهای گازدار ساخته شده به سبک سنتی فرانسوی تخصص دارد و برای هر بطری 60 تا 70 دلار خرده فروشی. شراب ساز کریگ میتراکول در طی پنل Winegrowers واشنگتن گفت ، او ترجیح می دهد میوه را برای تخمیرهای خوشه ای کامل انتخاب کند. در هر صورت ، او برداشت را از ساعت 17 تا 21 بریکس توصیه می کند – به همین دلیل رستوران کارما 18 بریکس نامگذاری شده است.

گریب گفت ، رستوران ها محل اصلی فروش شراب گازدار بودند ، اما حتی وقتی همه گیر شرابخانه ها را از هر اندازه وادار به خرده فروشی سوق داد ، فروش درخشان همچنان ادامه داشت.

کلین گفت که در پاییز سال گذشته چندین مکالمه با سایر شراب سازان علاقه مند به ورود به تولید درخشان داشته است. وی گفت ، تماشای درخشان یافتن خانه خود در Naches Heights بخش مهیجی از تکامل شراب واشنگتن است.

گریب حتی پس از یک سال عدم اطمینان همه گیر برای تجارت و صنعت گسترده تر ، موافقت کرد.

وی گفت: “من هنوز هم داغ هستم كه واشنگتن می تواند در مورد شراب گازدار هویتی پیدا كند ،” اما این كار بیشتر ما را می طلبد و نه فقط با استفاده از موجودی موجود ، بلكه تصور می كنیم كه چگونه شراب درست می كنیم. ” •

توسط کیت پرنگامان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *