دانشگاه ایالتی پن برای کمک به محققان درك نقش بیماری های آنتراكنوز در میوه های درختان و محصولات میوه های كوچك ، درخواست ورودی بیشتر می كند.

“این بررسی کوتاه بخشی از یک همکاری تحقیقاتی چند دولتی است که هدف ما کمک به درک تأثیر و نقش بیماری های آنتراکنوز (پوسیدگی میوه) ناشی از عوامل بیماری زای قارچی در Colletotrichum جنسیت و اولویت بندی نگرانی ها و چالش های پرورش دهنده است. “کاری پیتر ، آسیب شناس میوه میوه درخت ایالت پن ، در یک خبرنامه گفت.

بر اساس این گزارش ، بیماری های آنتراكنوز در میوه های درختان و محصولات میوه های كوچك ممكن است به نام های مختلفی از جمله پوسیدگی تلخ سیب شناخته شوند. آنتراکنوز هلو ، بلوبری و توت فرنگی ؛ پوسیدگی رسیده انگور؛ و پوسیدگی تاج توت فرنگی – اما بسیاری از آنها به همین دلیل ایجاد می شوند Colletotrichum عوامل بیماری زای قارچی.

برای دسترسی به نظرسنجی اینجا را کلیک کنید. همه پاسخ ها ناشناس هستند

توسط Jonelle Mejica