دسته‌بندی نشده

پیشاهنگی در اوایل فصل برای کپک پودری انگور

کپک پودری انگور (GPM) مشکلی برای تولیدکنندگان انگور در سراسر جهان است. در حالی که اغلب به عنوان یک بیماری “اواخر فصل” تصور می شود ، بهترین روش برای کنترل آن تمرکز بر تلاش های کنترل در اوایل فصل رشد است. پیشاهنگی در اوایل فصل می تواند با شناسایی فصول فشار بالای بیماری ، پوشش ضعیف اسپری یا زمان بندی یا مقاومت در برابر قارچ کش ، قبل از اینکه برای محصول خیلی دیر شود ، از جلوگیری از کنترل برنامه جلوگیری کند.

علائم بصری کپک پودری انگور در اوایل فصل.  (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ سارا لودر ، دانشگاه ایالتی اورگان ؛ والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا.)
علائم بصری کپک پودری انگور در اوایل فصل. (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ سارا لودر ، دانشگاه ایالتی اورگان ؛ والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا.)

چه موقع پیشاهنگی را شروع کنیم

در اوایل فصل ، یکی از بزرگترین چالش ها می تواند شناسایی عفونت های کپک بر روی برگهایی با تراکم زیاد موهای برگ باشد. در حالیکه تراکم موی برگ مخصوص انواع است ، اما به طور معمول برگهای جوانتر (نوک ساقه) تراکم موی برگ بیشتری نسبت به برگهای مسن (پایه شاخه) دارند. این امر به دلیل انبساط ناحیه برگ هنگام تکامل برگها است. انتظار برای شروع کاوش تا 6 اینچ رشد شاخساره به شما اجازه می دهد تا کمی برای برگهای مسن رشد کند ، بنابراین تشخیص هیف کپک از موهای برگ آسانتر می شود قبل از اینکه بیماری به سطوحی برسد که قابل کنترل نیست.

کجا باید پیشاهنگی کرد

در مقیاس تاکستان ، “نقاط داغ” خود را شروع کنید. این جایی است که بیماری به طور معمول هر ساله شدیدتر است یا به طور معمول اولین بار مشاهده می شود. در نتیجه ، ممکن است خوب باشد که در مناطق تاکستان که در بالادست این مناطق قرار دارند ، پیشاهنگی کنید. مناطقی که باید تمرکز کرد شامل مواردی است که به طور طبیعی قدرت بالایی دارند ، مناطقی با سایه طولانی صبح یا بعد از ظهر (به عنوان مثال ، نزدیک به یک درخت) ، یا جایی که انگورهای تصفیه نشده (به عنوان مثال ، وحشی ، رها شده ، تزئینی) در نزدیکی بلوک های تولید وجود دارد. علاوه بر این ، هنگامی که شیوع یک نتیجه از عملکرد ضعیف اسپری است ، GPM ممکن است در ردیف هایی که در هنگام اسپری رد می شوند ، در مکان های سایبان (یا مکنده) که ممکن است نازل ها هدایت نشده باشند ، یا در انگورهای انتهایی که ممکن است سمپاش داشته باشند ، متمرکز شود قبل از موعد خاموش شده است

READ  Hort Show Day 1: بار دیگر تنوع اپل در کنفرانس سالانه بار دیگر موضوع دارد

در مقیاس انگور ، از آنجا که قارچ GPM بیشتر در زمستان پوست می گذرد ، جستجوی برگهای پایه نزدیک طناب یا تنه مکان خوبی برای شروع است. با رشد سایبان ، برگ هایی را که ممکن است در فضای داخلی سایبان سایه اندازند بررسی کنید. این برگها نه تنها در میکرو آب و هوای مطلوبتری (نور ماورا ult بنفش کم ، رطوبت بالاتر) رشد می کنند ، بلکه احتمالاً برگهایی هستند که در هنگام استفاده از قارچ کش از دست می روند.

دنبال چه چیزی میگردی

در اوایل فصل رشد ، کلنی های کپک پودری ممکن است شبیه سفید سفید مشخصی نباشند که در راهنماهای پیشاهنگی نشان داده شده است. این به این دلیل است که قارچ اغلب در اوایل فصل به دلیل قرار گرفتن در معرض نور زیاد و دمای هوای خنک شب ، رشد خوبی ندارد. کلنی ها می توانند کوچک باشند و با تغییر رنگ زرد روشن روی برگ ظاهر می شوند (شکل 1 A). در بعضی موارد ، این عفونت های اولیه ممکن است باعث زردی نشوند ، اما می توانند باعث ایجاد یک لکه “براق” در سطح فوقانی مات برگ شوند. با حرکت برگ به جلو و عقب در نور و مشاهده سطح برای تغییر در براقیت می توانید این نقاط براق را مشاهده کنید. اگر آن برگ را ورق بزنید ، ممکن است تغییر رنگ قهوه ای مشاهده شود که در آن کلنی کپک و برگ برای زنده ماندن مبارزه می کنند (شکل 1B). هیچ یک از این علائم لزوماً برای کپک قابل تشخیص نیستند ، بنابراین این مناطق را بزرگ کنید و ببینید آیا می توانید شاخه و رشد مشخصه هیف های قارچ کپک پودری را مشاهده کنید (شکل 1C). این هیف ها به طور کلی صاف تر و شفاف تر از موهای برگ انگور هستند.

READ  چلسی ون آکر ، جوان پرورش دهنده اهل ویلیامسون ، نیویورک

برگهای آلوده در اوایل رشد ممکن است تحریف شوند. برگهای تحریف شده ای را که مشاهده می کنید برگردانید تا از نظر مشاهده کپک پودری در قسمت زیرین برگ (شکل 1D) استفاده کنید. با توسعه کلنی کپک ، هیفهای اضافی که در طی رشد اسپور رشد می کنند باعث می شوند که کلنی به طور مشخص سفید تا خاکستری شود (شکل 1E). در معرض تابش مستقیم آفتاب ، دیدن این لکه ها ممکن است دشوار باشد ، بنابراین حرکت دادن برگ برای مشاهده سطح از زوایای مختلف نیز به دیدن این کلنی ها کمک می کند.

شاخه های سبز همچنین می توانند توسط قارچ کپک آلوده شوند (شکل 1 F) ، در نتیجه “زخم” های خاکستری ایجاد می شود که هنگام پیشاهنگی بسیار دیده می شوند. از آنجا که انگور رشد غیرقطعی دارد ، جایی که این زخم ها در شاخه ظاهر می شود می تواند نشانه ای از زمان بروز عفونت باشد. جای زخم در محل ساقه نشان می دهد که در اوایل فصل کپک فعال وجود دارد. اسکارهای نزدیک نوک شاخساره نشان دهنده عفونت های فصل بعد است.

مواردی که شبیه GPM هستند

کپک پودری انگور شبیه است.  (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ پاتریشیا اسکینکیس ، دانشگاه ایالتی اورگان و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا).
کپک پودری انگور شبیه است. (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ پاتریشیا اسکینکیس ، دانشگاه ایالتی اورگان و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا).

موارد زیادی وجود دارد که شباهت زیادی به کپک پودری دارند. باقیمانده اسپری یا لکه های آب حاصل از باران می تواند باعث ایجاد لکه های سفید روی برگ شود (شکل 2A). علف کش های تماسی (شکل 2B) می توانند رشد را متوقف کرده و باعث ایجاد اعوجاج برگ شوند که به نظر می رسد آغاز عفونت باشد. آسیب حشرات ، مانند آلودگی های تریپس در اوایل فصل ، همچنین می تواند برای عفونت های کپک پودری اشتباه گرفته شود (شکل 2C). کنه تاول انگور (کنه ارینوم) کلنی هایی شبیه میسلیوم قارچ (شکل 2E) در قسمت های زیرین برگ ایجاد می کند ، هرچند که همیشه با تاول های پوکه دار در بالای برگ ها همراه است (شکل 2D). سایر بیماری های انگور ، مانند کپک زدگی ، همچنین می توانند لکه های زردرنگی در سطح بالایی برگ ایجاد کنند (شکل 2F) که می تواند مانند کلنی های کپک منتشر شده در اوایل فصل باشد ، اما در زیر برگ نیز رشد سفید تا خاکستری دارند ( شکل 2G)

READ  واشنگتن قوانین جدید قرنطینه آفت انگور را در نظر می گیرد

برای اطمینان از داشتن GPM ، از لنز دستی با بزرگنمایی حداقل 10 برابر (ترجیحاً 30 برابر یا بیشتر) استفاده کنید تا به دنبال الگوی رشد میسلیوم مشخص (شکل 1C) در مناطق مشکوک باشید.

پیشاهنگی اوایل فصل می تواند برنامه مدیریتی شما را بهبود بخشد

GPM بیماری است که بهتر است با رویکردی تمرکز شود که به جای پیشگیری ، بیشتر بر پیشگیری تمرکز دارد. پیشاهنگی در اوایل فصل می تواند به شما امکان دهد که فقدان اثر احتمالی برنامه را شناسایی کنید و اجازه دهید برای جلوگیری از شیوع GPM قبل از گسترش گسترده ، اقدامات اولیه اضافی فرهنگی یا تنظیمات زمان سمپاشی یا انتخاب محصول را به موقع انجام دهید. •

توسط سارا لودر و بروک وارس

سارا لودر دستیار تحقیقاتی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ایالتی اورگان و بروک وارس دستیار تحقیقاتی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه جورجیا است. این مقاله به عنوان بخشی از تلاشهای مرتبط با پروژه تأمین شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده – انستیتوی ملی غذا و کشاورزی – جایزه ابتکار تحقیقات تحقیقاتی محصولات ویژه شماره 2018-03375 با عنوان “FRAME: ارزیابی مقاومت به قارچ ، کاهش و گسترش شبکه” نوشته شده است. برای انگور شراب ، سفره و کشمش. ” نویسندگان همچنین می خواهند از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن تشکر کنند. والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA ؛ و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا برای بررسی آنها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *