Blog

NHC از دو کارمند جدید استقبال می کند

دو عضو جدید در اواخر سال 2020 به شورای باغبانی شمال غرب پیوستند: رایلی بوشو به عنوان مدیر روابط کنگره و برنامه های صادرات و رودا بنسون به عنوان متخصص مسائل فنی.

رایلی بوشو
رایلی بوشو

مارک پاورز ، رئیس شورای مدافع صنعت میوه درختان شمال غربی اقیانوس آرام در مورد موضوعات نظارتی و سیاست گذاری در سطح فدرال و بین المللی ، گفت که این سازمان مستقر در واشنگتن را به یک پرسنل کامل می رساند.

بوشو پس از 10 سال کار در واشنگتن دی سی ، برای نماینده گرگان والدن ، نماینده بازنشسته اورگان در زمینه کشاورزی ، منابع طبیعی و تجارت ، در ماه اکتبر به عضویت شورا درآمد. وی در مزرعه تمشک و توت فرنگی در اورگان بزرگ شد و گفت خوشحالم که فرصتی برای بازگشت به شمال غربی اقیانوس آرام و خدمت به صنعت میوه را دارد.

بوشو ، که گفت اکنون با خانواده اش درست در خارج از یاکیما در سله زندگی می کند. “من واقعاً مشتاق رشد و یادگیری بیشتر در مورد صنعت هستم.”

رودا بنسون
رودا بنسون

بوشو دو کلاه خواهد پوشید ، با صنعت در برنامه های صادراتی کار می کند و روابط خود را با هیئت کنگره اورگان برای توسعه حمایت بیشتر از اولویت های صنعت میوه درخت توسعه می دهد.

بنسون ، ساکن قدیمی دره یاکیما ، پس از حرفه مهندسی در منطقه آبیاری روزا به شورا پیوست و دهه ها تجربه در صنعت میوه درخت به ارمغان آورد. او در یک مزرعه خانوادگی بزرگ شد و بعداً یک باغ در واپاتو داشت و اداره می کرد. “من سابقه طولانی در کار با کشاورزی دارم. این همیشه عشق من بوده است. ”

بنسون در نقش خود در شورا ، پشتیبانی فنی از دیوید اپستین ، معاون رئیس جمهور در امور علمی ، و حمایت از کار شورا در مورد سیاست های ارگانیک خواهد کرد.

شارلاو: صندلی های ردیف جلو برای همه

راب مک میلان از بخش شراب بانک سیلیکون ولی قبل از ارائه در نشست سالانه انجمن شراب خواران واشنگتن در سال 2020 مرحله را طی می کند.  رویداد امضا ، که اکنون به نام WineVit نامگذاری شده است ، امسال متفاوت خواهد بود ، با ارائه مجازی جایگزین بلندگوهای تریبون.  (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)
راب مک میلان از بخش شراب بانک سیلیکون ولی قبل از ارائه در اجلاس سالانه انجمن شراب خواران واشنگتن در سال 2020 مرحله را طی می کند. رویداد امضا ، که اکنون به نام WineVit نامگذاری شده است ، امسال متفاوت خواهد بود ، با ارائه مجازی جایگزین بلندگوهای تریبون. (TJ Mullinax / خوب پرورش دهنده میوه)

در ژانویه ، هنگامی که ما اعلام کردیم که هیئت مدیره انجمن شراب خواران واشنگتن فراخوان داد تا کنوانسیون ما را که اکنون WineVit نامیده می شود ، به یک قالب مجازی متمرکز کند ، پاسخ ها فوری بودند ، اما به طور شگفت آور ، منفی نبودند. برخی سپاسگزار بودند که ما ایمنی را جدی می گیریم ، برخی ناامید شدند اما استعفا دادند که عملکردهای شخصی غیرواقعی باقی مانده است ، برخی از حضور در جلسات بیش از دو و نیم روز بسیار هیجان زده هستند و برخی می دانستند که این امر اجتناب ناپذیر است.

کنوانسیون سالانه به تازگی به نام WineVit ، که این مارک تجاری است ، مجدداً مسیحیت یافت تا توجه را به این واقعیت که این صنعت به صنایع شراب و انگور خدمت می کند ، جلب کند.

در حالی که WineVit امسال نام جدید و قالب مجازی جدیدی دارد ، این همان واقعه عالی و پیوند طبیعی دو جهان است: پرورش انگور و شراب سازی. ما با یک میوه مشترک و یک هدف مشترک با اهداف مشترک متحد شده ایم: اتحاد سهامداران و طرفداران صنایع شراب و انگور و ارائه بهترین فرصت برای گسترش دانش خود در مورد مسائل سیاسی ، برنامه های تغییر و رشد ، چالش ها در تجارت و پیشرفت در مزرعه به علاوه ، مجازی بودن به شرکت کنندگان امکان می دهد تا با ارائه خدمات خدمات و عرضه در قالب عمدی ، شبکه سازی کنند.

امسال ، ما در نشست سالانه “وضعیت صنعت” نگاهی جدی به خود خواهیم انداخت. با توجه به چالش های سال 2020 – همه گیر جهانی ، عرضه بیش از حد و آتش سوزی – ما با مشکلات زیادی روبرو هستیم و همچنین با فرصت های زیادی روبرو هستیم. لیوان ما می تواند تا نیمه پر شود. سخنرانان در WineVit مروری گسترده و نگاهی آگاهانه از روند صنعت شراب ، عرضه و تقاضای جهانی و آنچه می توانیم از پروژه ها و یافته های تحقیقاتی فعلی انتظار داشته باشیم را ارائه می دهند.

تمرکز نه تنها به گذشته نزدیک بلکه همچنین نقشی است که نسل های آینده بازی می کنند. با یادگیری اینکه چگونه کشاورزی در پایه ها بر نتایج سایر مناطق در حال رشد تأثیر می گذارد ، شرکت کنندگان ما آماده آزمایش روش های جدید برای بهبود عملکرد خواهند بود.

جلسه دیگر یک محفل را برای بحث در مورد آخرین پیشرفت های فن آوری فیلتراسیون فراهم می کند. در “همه کسانی که فیلتر از دست نمی روند” ، متخصصان فنون ، تجهیزات و فرآیندها دانش و مزه شراب های ساخته شده با استفاده از برخی از این روش ها را به اشتراک می گذارند.

مجازی شدن امکان دسترسی بیشتر دانشجویان انگور و زراعت ما را از سراسر ایالت و مناطق شمال غربی فراهم می کند. مربیان و محققان همچنین قالب را جذاب تر می دانند ، زیرا برنامه در “زمان گزیدگی” است که کار کردن با آن آسان تر است.

ما مخصوصاً خوشحالیم که چگونه مجازی بودن باعث افزایش حضور و دسترسی به جلسه پوستر می شود. پوسترهای تحقیقاتی شامل کار دانشجویان مقطع کارشناسی ، دانشجویان کارشناسی ارشد و متخصصان است و فرصتی را برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم می کند تا تحقیقات خود را طی یک سخنرانی شفاهی به اشتراک بگذارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر ، به وب سایت رویداد کاملاً جدید ما مراجعه کنید: www.winevit.org یا صفحات رسانه های اجتماعی ما در فیس بوک و توییتر ، با هشتگ #WineVit.

و در اخبار دیگر

سال 2020 از بسیاری جهات یک سال سخت بود و در کنار چالش ها ، فرصت های زیادی به ما داده شده است که قبلاً برای ما در دسترس نبوده یا واضح نبوده اند. بعضی از آنها را با کمال میل نمی خواهیم دوباره انجام دهیم ، اما با این وجود فرصت هایی هستند.

– لابی نزدیک و دور: از یخبندان پاییز گذشته تا COVID-19 و سپس اثرات سیگار کشیدن ، واشنگتن شراب ساز تعامل خود را با سیاست گذاران و نهادهای نظارتی ایالتی و فدرال سه برابر کرده است. هم سیگار کشیدن و هم COVID-19 انگیزه انجمن های شراب و انگور ساحل غربی را برای ایجاد جبهه ای یکپارچه ایجاد کردند که نمایانگر نیرویی قدرتمند در زمینه مسائل فدرال از جمله بودجه تحقیقاتی ، بیمه محصولات ، امداد رسانی در برابر بلایا و مالیات بر مشروبات الکلی است.

– گواهی پایدار: سال 2020 اوج صنعت را برای ایجاد برنامه صدور گواهینامه ویژه واشنگتن برای پایداری به ارمغان آورد. در حالی که 20 سال از ساخت آن می گذرد ، داشتن فشار صنعت در جهت ایجاد استاندارد قابل کنترل شخص ثالث چیزی کم نظیر و تاریخ ساز نیست. #OnUs خوب.

– از نظر شراب / شراب: اگر تاکنون برای مشاهده این برنامه های پایداری کلیک نکرده اید که توسط واشنگتن شراب خوار علامت تجاری است ، اکنون زمان آن فرا رسیده است. این بستری است که در حال حاضر بینش ها و آموزش هایی را برای اقدامات پایدار بیشتر و جامع ارائه می دهد. به زودی شکل می گیرد که یک جز component صدور گواهینامه برای انگور شراب واشنگتن را شامل می شود. گوش به زنگ باشید.

قرنطینه انگور: پنج سال پیش ، یک جلسه بزرگ در تنگه کلمبیا برگزار شد و شامل شراب سازی ، پرورش دهندگان ، مهد کودک ها ، محققان و تنظیم کنندگان از اورگان ، آیداهو و واشنگتن بود. آنها توافق کردند که روند هماهنگی قوانین قرنطینه انگور را در سه ایالت آغاز کنند و گواهی مهد کودک را نیز هماهنگ کنند. سریع به جلو (خوب ، سرعت آن کند بود) تا امسال و قوانین قرنطینه انگور و گواهینامه مهد کودک انجام می شود!

—خام مصرف نمی شود: هنگامی که سازمان غذا و دارو قانون مدرنیزاسیون ایمنی مواد غذایی را تصویب كرد ، انگور شراب در دسته “انگور” ریخته می شد گویی كه به عنوان انگور سفره مصرف می شود. انگور شراب (و انگور آبغوره) باید مانند “سیب زمینی” در گروه “به ندرت خام مصرف شود”. در حالی که ما در متقاعد کردن FDA برای عدم اجرای این قانون موفق عمل کرده ایم ، تغییر قانون هدف است و اکنون با نامه هایی که در اوایل ژانویه ثبت شده است ، یک تیراندازی دیگر به سمت آن انجام داده ایم.

– هر کجا دود باشد ، تحقیقات انجام می شود: زبان کنگره ای 1.5 میلیون دلار افزایش بودجه برای تحقیقات وزارت کشاورزی ایالات متحده در مورد آلودگی دود ناشی از آتش سوزی فراهم کرد ، و کل بودجه سال مالی 2021 را 3 میلیون دلار اعلام کرد. این بودجه اضافی نمونه دیگری از کارهای عالی کنسرسیوم سازمانهای انگور شراب ساحل غربی است. این بودجه با محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن ، دانشگاه کالیفرنیا ، دیویس و دانشگاه ایالتی اورگان به اشتراک گذاشته می شود.

بودجه مرکز گیاهان پاک شمال غربی: در حالی که شبکه ملی گیاهان پاک تا حد زیادی به تأمین بودجه مرکز مستقر در پروسر کمک می کند ، اما همه نیازها را تأمین نمی کنند. این مرکز به صنایع هاپ ، انگور و میوه های درختی در واشنگتن ، شمال غربی و کشور خدمت می کند. ماه گذشته ، این سه صنعت برای جبران هزینه های فعالیت این مرکز با هر مرحله موافقت کردند و منبع پایدار گیاهان پاک را هم اکنون و هم در آینده تضمین می کنند. •

توسط ویکی شارلاو

هانسن: تحقیقات گسترده تازه شروع شده است

صنعت شراب سازی واشنگتن ، از طریق کمیسیون شراب ایالتی واشنگتن ، برنامه تحقیق شراب خود را در سال 2015 ، با هدف ساخت آن در کلاس جهانی ، به طور قابل توجهی افزایش داد. با گذشت پنج سال از زمان سرمایه گذاری ، مسیر آن کاملاً خوب است.

از نقاط عطف اصلی می توان به افتتاح مرکز علوم شراب دانشگاه ایالتی واشنگتن ، بودجه سالانه بیش از 1 میلیون دلار در پروژه های تحقیقاتی و ایجاد برنامه کمک هزینه تحقیقاتی صنعت اشاره کرد. (برای رشد تحقیقات انگور و انگورشناسی به شکل 1 مراجعه کنید.)

این نمودار رشد تحقیقات انگور و انگورشناسی در دانشگاه ایالتی واشنگتن را از سال 2016 تا 2021 نشان می دهد. (منبع: کمیسیون شراب واشنگتن ، نمودار: جرد جانسون / پرورش دهنده خوب میوه)
این نمودار رشد تحقیقات انگور و انگورشناسی در دانشگاه ایالتی واشنگتن از سال 2016 تا 2021 را نشان می دهد. (منبع: کمیسیون شراب واشنگتن ، گرافیک: جرد جانسون / پرورش دهنده خوب میوه)

دو کمیته داوطلبان صنعت وقت خود را اختصاص می دهند تا نتایج تحقیق و نتایج به راحتی در دسترس تولید کنندگان و کارخانه های شراب سازی باشد. این به روش های مختلفی حاصل شده است:

– تا به امروز ، 130 مقاله تحقیقاتی و اخبار منتشر شده برای مجلات تجاری ، روزنامه ها ، خبرنامه ها و سایر رسانه ها.

– بیش از 70 گزارش تحقیق در وب سایت کمیسیون شراب بایگانی شده است ، برای همه قابل دسترسی است.

– تقریباً 265 دقیقه WAVE از AgNet شمال غربی اقیانوس آرام (610 صبح) پخش شد. (WAVE Minute ، با حمایت مالی کمیسیون شراب ، یک برنامه رادیویی هفتگی است که شامل اخبار تحقیق و مصاحبه با دانشمندان است.)

اولویت مهم دیگر ، پرورش تفکر تحقیقاتی در صنعت است ، تا حدی با مشارکت فزاینده در بررسی های تحقیقاتی سالانه و سمینارهای تحقیقاتی WAVE (پیشرفت های واشنگتن در صنعت شراب سازی و انولوژی). WAVE و سمینارهای متراکم WAVEx به طور مشترک توسط WSU و کمیسیون شراب حمایت مالی می شوند و به رویدادهای تحقیقاتی در زمینه امضا تبدیل شده اند. بیش از 1400 عضو صنعت شراب تا پایان سال 2020 در 17 سمینار و وبینار شرکت کردند.

بازگشت سرمایه گذاری

مهمترین دستاوردها نتایج حاصل از تحقیقات پشتیبانی شده توسط صنعت است که توسط شریک تحقیق ما ، WSU انجام شده است. تحقیقات گذشته به تولیدکنندگان و شراب سازان کمک کرده است تا کیفیت کلی شراب را بهبود بخشند ، ورودی سموم دفع آفات را 80 درصد کاهش دهند و سالانه 35 میلیون دلار صرفه جویی کنند ، از طریق مدیریت تغذیه تاکستان از کیفیت آب های زیرزمینی محافظت کنند ، از طریق آبیاری کمبود و غیره تا 50 درصد در آب صرفه جویی کنند.

پروژه های تحقیقاتی فعلی دارای پتانسیل قابل توجهی هستند ، از جمله موارد زیر:

– آبیاری: بهینه سازی آبیاری انواع سفید برای بهبود کیفیت شراب. ابزارهای تولید انگور و شراب سازی برای مقابله با تغییرات آب و هوا. تحویل منطقه ریشه عمیق را از نظر مقدار در شرایط کاشت مجدد ارزیابی کنید.

—مدیریت تلفیقی آفات: ابزارهای مدیریت موقت فیلوکسرا را بسازید و قبل از کاشت مجدد در پایه ، زمان تولیدکنندگان را بخرید و 25000 دلار در هر هکتار برای کاشت مجدد هزینه کنید. توسعه روشهای مدیریت آفت جدید پارچه چوبی انگور در واشنگتن ؛ ابزاری را برای مدیریت نماتدها در شرایط کاشت مجدد و محافظت از حدود 44 میلیون دلار در هزینه های کاشت سالانه (بر اساس برنامه 3 درصد کاشت مجدد برای 59000 هکتار صنعت) توسعه دهید.

– بیماری های قارچی و ویروسی: یک آزمایش سریع برای کمک به تولیدکنندگان در شناسایی مقاومت کپک پودری به قارچ کش ها تهیه کنید. نور ماوراew بنفش C را برای کنترل کپک پودری ارزیابی کنید و یک گزینه ارگانیک ارائه دهید ، برای هر یک از کاربردهای قارچ کش حذف شده 2.6 میلیون دلار صرفه جویی کنید. بیاموزید که آیا انگور ، ناقل ویروس برگ درخت انگور ، مقاومت در برابر حشره کش ها ایجاد کرده است. قبل از ظهور علائم ، استفاده از سگها را برای شناسایی ویروس برگ لوز مطالعه کنید. عوامل خاص مکان را تحت تأثیر قرار می دهد و شیوع ویروس برگ را تحت تأثیر قرار می دهد. (کاهش تأثیر ویروس برگ لول تأثیر بسیار زیادی دارد: بر اساس تحقیقات تأثیر اقتصادی ، تولید کنندگان می توانند بیش از 8000 دلار در هر هکتار در طی یک دوره 20 ساله با فقط 10 درصد آلودگی به ویروس از دست بدهند.)

– زراعت دقیق انگور و فن آوری: هر دو برنامه تلفن هوشمند ارزان قیمت و ابزار فن آوری سنسور را برای برآورد عملکرد محصول تولید کنید ، این صنعت 40،000 ساعت کار یا 500000 دلار سالانه صرفه جویی می کند. ابزاری دقیق و دقیق برای سستی انداختن مکانیکی ایجاد کنید ، با صرفه جویی 250 دلار در هر هکتار و یا برآورد 7.5 میلیون دلار در صورت استفاده در نیمی از سطح زیر کشت فعلی.

– تأثیر دود بر انگور و شراب: برای درک تأثیر اوایل فصل ، تیمارهای دود را در آزمایشات انگور خانه حلقه ای اعمال کنید. اسپری های مانع تاکستان را برای کاهش جذب انگور فنل های مربوط به دود ارزیابی کنید. ارتباط کیفیت هوای تاکستان با سطح فنلی فرار در میوه و شراب ؛ برای درک نقش آن در آلودگی دود ، سهم خاکستر روی انگور و آب را مطالعه کنید. تجزیه و تحلیل داده ها و ابزارهای آماری برای مدل سازی خطر ابتلا به تأثیر دود.

تحقیقات در سطح جهانی

رهبری WSU با چشم انداز صنعت در ایجاد یک برنامه تحقیقاتی در سطح جهانی و بالا بردن سطح تعالی مشترک است. WSU اخیراً با تأیید اقدامات بعدی لازم برای ارتقا program برنامه شراب سازی و مزارع در سطح جهانی را انجام داد:

– یک مدرک لیسانس چهار ساله در علوم انگور و انگورشناسی.

– ایجاد یک بخش زراعت انگور و انگور.

– الزامی که دو سال آخر برنامه V&E در پردیس Tri-Cities در Ste برگزار شود. Michelle Wine Estates WSU Wine Wine Science Center ، که در قلب کشور شراب واشنگتن واقع شده و برای کارآموزی دانشجویان و تجربه کار در مکان ایده آل قرار دارد.

یک پایه محکم برای یک برنامه تحقیقاتی در سطح جهانی در دسترس است. ما مشتاقانه منتظر تقویت همکاری صنعت با WSU و همکاری برای جذب بهترین و درخشانترین دانشمندان و دانشجویان برای کمک به تولید کنندگان و تولید کنندگان شراب واشنگتن در پرورش بهترین انگور و تهیه بهترین شراب هستیم. •

توسط ملیسا هانسن

پیشاهنگی در اوایل فصل برای کپک پودری انگور

کپک پودری انگور (GPM) مشکلی برای تولیدکنندگان انگور در سراسر جهان است. در حالی که اغلب به عنوان یک بیماری “اواخر فصل” تصور می شود ، بهترین روش برای کنترل آن تمرکز بر تلاش های کنترل در اوایل فصل رشد است. پیشاهنگی در اوایل فصل می تواند با شناسایی فصول فشار بالای بیماری ، پوشش ضعیف اسپری یا زمان بندی یا مقاومت در برابر قارچ کش ، قبل از اینکه برای محصول خیلی دیر شود ، از جلوگیری از کنترل برنامه جلوگیری کند.

علائم بصری کپک پودری انگور در اوایل فصل.  (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ سارا لودر ، دانشگاه ایالتی اورگان ؛ والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا.)
علائم بصری کپک پودری انگور در اوایل فصل. (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ سارا لودر ، دانشگاه ایالتی اورگان ؛ والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا.)

چه موقع پیشاهنگی را شروع کنیم

در اوایل فصل ، یکی از بزرگترین چالش ها می تواند شناسایی عفونت های کپک بر روی برگهایی با تراکم زیاد موهای برگ باشد. در حالیکه تراکم موی برگ مخصوص انواع است ، اما به طور معمول برگهای جوانتر (نوک ساقه) تراکم موی برگ بیشتری نسبت به برگهای مسن (پایه شاخه) دارند. این امر به دلیل انبساط ناحیه برگ هنگام تکامل برگها است. انتظار برای شروع کاوش تا 6 اینچ رشد شاخساره به شما اجازه می دهد تا کمی برای برگهای مسن رشد کند ، بنابراین تشخیص هیف کپک از موهای برگ آسانتر می شود قبل از اینکه بیماری به سطوحی برسد که قابل کنترل نیست.

کجا باید پیشاهنگی کرد

در مقیاس تاکستان ، “نقاط داغ” خود را شروع کنید. این جایی است که بیماری به طور معمول هر ساله شدیدتر است یا به طور معمول اولین بار مشاهده می شود. در نتیجه ، ممکن است خوب باشد که در مناطق تاکستان که در بالادست این مناطق قرار دارند ، پیشاهنگی کنید. مناطقی که باید تمرکز کرد شامل مواردی است که به طور طبیعی قدرت بالایی دارند ، مناطقی با سایه طولانی صبح یا بعد از ظهر (به عنوان مثال ، نزدیک به یک درخت) ، یا جایی که انگورهای تصفیه نشده (به عنوان مثال ، وحشی ، رها شده ، تزئینی) در نزدیکی بلوک های تولید وجود دارد. علاوه بر این ، هنگامی که شیوع یک نتیجه از عملکرد ضعیف اسپری است ، GPM ممکن است در ردیف هایی که در هنگام اسپری رد می شوند ، در مکان های سایبان (یا مکنده) که ممکن است نازل ها هدایت نشده باشند ، یا در انگورهای انتهایی که ممکن است سمپاش داشته باشند ، متمرکز شود قبل از موعد خاموش شده است

در مقیاس انگور ، از آنجا که قارچ GPM بیشتر در زمستان پوست می گذرد ، جستجوی برگهای پایه نزدیک طناب یا تنه مکان خوبی برای شروع است. با رشد سایبان ، برگ هایی را که ممکن است در فضای داخلی سایبان سایه اندازند بررسی کنید. این برگها نه تنها در میکرو آب و هوای مطلوبتری (نور ماورا ult بنفش کم ، رطوبت بالاتر) رشد می کنند ، بلکه احتمالاً برگهایی هستند که در هنگام استفاده از قارچ کش از دست می روند.

دنبال چه چیزی میگردی

در اوایل فصل رشد ، کلنی های کپک پودری ممکن است شبیه سفید سفید مشخصی نباشند که در راهنماهای پیشاهنگی نشان داده شده است. این به این دلیل است که قارچ اغلب در اوایل فصل به دلیل قرار گرفتن در معرض نور زیاد و دمای هوای خنک شب ، رشد خوبی ندارد. کلنی ها می توانند کوچک باشند و با تغییر رنگ زرد روشن روی برگ ظاهر می شوند (شکل 1 A). در بعضی موارد ، این عفونت های اولیه ممکن است باعث زردی نشوند ، اما می توانند باعث ایجاد یک لکه “براق” در سطح فوقانی مات برگ شوند. با حرکت برگ به جلو و عقب در نور و مشاهده سطح برای تغییر در براقیت می توانید این نقاط براق را مشاهده کنید. اگر آن برگ را ورق بزنید ، ممکن است تغییر رنگ قهوه ای مشاهده شود که در آن کلنی کپک و برگ برای زنده ماندن مبارزه می کنند (شکل 1B). هیچ یک از این علائم لزوماً برای کپک قابل تشخیص نیستند ، بنابراین این مناطق را بزرگ کنید و ببینید آیا می توانید شاخه و رشد مشخصه هیف های قارچ کپک پودری را مشاهده کنید (شکل 1C). این هیف ها به طور کلی صاف تر و شفاف تر از موهای برگ انگور هستند.

برگهای آلوده در اوایل رشد ممکن است تحریف شوند. برگهای تحریف شده ای را که مشاهده می کنید برگردانید تا از نظر مشاهده کپک پودری در قسمت زیرین برگ (شکل 1D) استفاده کنید. با توسعه کلنی کپک ، هیفهای اضافی که در طی رشد اسپور رشد می کنند باعث می شوند که کلنی به طور مشخص سفید تا خاکستری شود (شکل 1E). در معرض تابش مستقیم آفتاب ، دیدن این لکه ها ممکن است دشوار باشد ، بنابراین حرکت دادن برگ برای مشاهده سطح از زوایای مختلف نیز به دیدن این کلنی ها کمک می کند.

شاخه های سبز همچنین می توانند توسط قارچ کپک آلوده شوند (شکل 1 F) ، در نتیجه “زخم” های خاکستری ایجاد می شود که هنگام پیشاهنگی بسیار دیده می شوند. از آنجا که انگور رشد غیرقطعی دارد ، جایی که این زخم ها در شاخه ظاهر می شود می تواند نشانه ای از زمان بروز عفونت باشد. جای زخم در محل ساقه نشان می دهد که در اوایل فصل کپک فعال وجود دارد. اسکارهای نزدیک نوک شاخساره نشان دهنده عفونت های فصل بعد است.

مواردی که شبیه GPM هستند

کپک پودری انگور شبیه است.  (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ پاتریشیا اسکینکیس ، دانشگاه ایالتی اورگان و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا).
کپک پودری انگور شبیه است. (عکس با مجوز از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن ؛ پاتریشیا اسکینکیس ، دانشگاه ایالتی اورگان و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا).

موارد زیادی وجود دارد که شباهت زیادی به کپک پودری دارند. باقیمانده اسپری یا لکه های آب حاصل از باران می تواند باعث ایجاد لکه های سفید روی برگ شود (شکل 2A). علف کش های تماسی (شکل 2B) می توانند رشد را متوقف کرده و باعث ایجاد اعوجاج برگ شوند که به نظر می رسد آغاز عفونت باشد. آسیب حشرات ، مانند آلودگی های تریپس در اوایل فصل ، همچنین می تواند برای عفونت های کپک پودری اشتباه گرفته شود (شکل 2C). کنه تاول انگور (کنه ارینوم) کلنی هایی شبیه میسلیوم قارچ (شکل 2E) در قسمت های زیرین برگ ایجاد می کند ، هرچند که همیشه با تاول های پوکه دار در بالای برگ ها همراه است (شکل 2D). سایر بیماری های انگور ، مانند کپک زدگی ، همچنین می توانند لکه های زردرنگی در سطح بالایی برگ ایجاد کنند (شکل 2F) که می تواند مانند کلنی های کپک منتشر شده در اوایل فصل باشد ، اما در زیر برگ نیز رشد سفید تا خاکستری دارند ( شکل 2G)

برای اطمینان از داشتن GPM ، از لنز دستی با بزرگنمایی حداقل 10 برابر (ترجیحاً 30 برابر یا بیشتر) استفاده کنید تا به دنبال الگوی رشد میسلیوم مشخص (شکل 1C) در مناطق مشکوک باشید.

پیشاهنگی اوایل فصل می تواند برنامه مدیریتی شما را بهبود بخشد

GPM بیماری است که بهتر است با رویکردی تمرکز شود که به جای پیشگیری ، بیشتر بر پیشگیری تمرکز دارد. پیشاهنگی در اوایل فصل می تواند به شما امکان دهد که فقدان اثر احتمالی برنامه را شناسایی کنید و اجازه دهید برای جلوگیری از شیوع GPM قبل از گسترش گسترده ، اقدامات اولیه اضافی فرهنگی یا تنظیمات زمان سمپاشی یا انتخاب محصول را به موقع انجام دهید. •

توسط سارا لودر و بروک وارس

سارا لودر دستیار تحقیقاتی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ایالتی اورگان و بروک وارس دستیار تحقیقاتی تحصیلات تکمیلی در دانشگاه جورجیا است. این مقاله به عنوان بخشی از تلاشهای مرتبط با پروژه تأمین شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده – انستیتوی ملی غذا و کشاورزی – جایزه ابتکار تحقیقات تحقیقاتی محصولات ویژه شماره 2018-03375 با عنوان “FRAME: ارزیابی مقاومت به قارچ ، کاهش و گسترش شبکه” نوشته شده است. برای انگور شراب ، سفره و کشمش. ” نویسندگان همچنین می خواهند از میشل مویر ، دانشگاه ایالتی واشنگتن تشکر کنند. والت مهافی ، خدمات تحقیقات کشاورزی USDA ؛ و فیل برانن ، دانشگاه جورجیا برای بررسی آنها.

ایالت واشنگتن از ایوانز فروت 156000 دلار به دلیل عدم اجرای ماسک استفاده می کند

وزارت کار و صنایع وزارت امور خارجه در یک خبرنامه گفت ، این هفته ، ایالت واشنگتن برای دو مورد “جدی” عمدی “نقض الزامات ایمنی COVID-19 ، 156000 دلار به شرکت ایوانز فروت از یاکیما استناد کرد.

به گفته L&I ، این شرکت در خانه بسته بندی Cowiche خود ماسک پوشیدن و الزامات فاصله اجتماعی را اجرا نکرده است. در طی بازرسی در ماه اکتبر ، مدیر ایمنی شرکت گفت که وی نیازی به ماسک زدن توسط کارگران نخواهد داشت.

در اطلاعیه مطبوعاتی آمده است که پس از صدور اخطار مهار آژانس ، این شرکت طی نیم ساعت از دریافت اخطار مطابقت داشته است. مجازات ها بر اساس مدت زمانی است که یک شرکت از رعایت نکردن قوانین بهداشتی و ایمنی باقی مانده است.

ایوانز فروت به Good Fruit Grower گفت که قصد دارد درخواست تجدیدنظر کند.

در تحقیقات جداگانه از تابستان گذشته ، ایوانز فروت همچنین به دلیل نقض ماسک و فاصله اجتماعی در یک بسته بندی دیگر ، 6،600 دلار جریمه شد. این شرکت به این استناد اعتراض کرد.

طبق آخرین شمارش L&I ، در سال 2020 517 مورد نقض ایمنی محل کار در مشاغل کشاورزی کشف شده است که حدود 60 درصد آن مربوط به پروتکل های COVID-19 بوده است. در ماه دسامبر ، این یکی از بزرگترین جریمه ها در تاریخ ایالت ، 2.1 میلیون دلار علیه Gebbers Farms of Bridgeport پس از مرگ دو کارگر H-2A اعمال کرد. این شرکت درخواست تجدید نظر کرده است.

کریگ بلک وود ، دستیار مدیر بخش L & Is بخش ایمنی و بهداشت شغلی ، در بیانیه ای گفت: “COVID-19 یک خطر جدی در محل کار است و ما انتظار داریم کارفرمایان با آن چنین برخورد کنند.” “الزامات ماسک و فاصله داوطلبانه نیستند.”

ساعت رسیدن را دوباره راه اندازی کنید | میوه پرور خوب

(TJ Mullinax / تصویربرداری عکس خوب پرورش دهنده میوه)
(TJ Mullinax / تصویربرداری عکس خوب پرورش دهنده میوه)

بیش از یک دهه است که آمیت دینگرا ، متخصص ژنتیک دانشگاه ایالتی واشنگتن در تلاش است تا ژنتیک اساسی رسیدن گلابی را کشف کند تا بتواند محصولات پس از برداشت محصول را تولید کند که می تواند کیفیت میوه ثابت داشته باشد.

مجموعه ای از پروژه های تحقیقاتی که با تلاش برای درک تأثیرات به ظاهر غیرقابل پیش بینی 1-MCP (1-متیل سیکلوپروپن ، که گیرنده های اتیلن را مسدود می کند) بر گلابی و یافتن محصولات پس از برداشت محصول که کیفیت میوه ثابت دارند ، شروع می شوند ، اکنون مانند قطعات دیگر در هم می آیند. Dhingra گفت ، با یک معما ، با ابزارهای جدید برای رسیدن به رشد و درک ژنتیکی از چگونگی و دلیل کار آنها.

کمک هزینه ویژه بلاک محصول از وزارت امور خارجه واشنگتن به Dhingra و یک شریک تجاری ، Crunch Pak از Cashmere کمک می کند تا با استفاده از ابزار رسیدن میوه های تیمار شده با 1-MCP در یک برنامه گلابی خرد شده تجاری استفاده کند که دینگرا معتقد است می تواند یک بازار گلابی جدید ایجاد کنید.

Dhingra گفت: “این یک طاقچه منحصر به فرد است که می توان میوه های تیمار شده با 1 MCP را در این گروه قرار داد.” “قبل از اینکه ما کل زیر کشت گلابی را دوباره کاشت کنیم ، باید پول وارد صنعت کنیم. مجموعه ای از 1-MCP به علاوه ترکیب رسیده می تواند این امکان را فراهم کند. ”

تازه رسیده 101

در جبهه تحقیق ، Dhingra گلابی را “یک معلم عالی” می خواند که ژن ها می توانند رسیدن میوه را کنترل کنند.

Dhingra گفت: “ما می خواستیم بفهمیم که در گلابی هنگام تهویه چه اتفاقی می افتد و بیشتر مطالعات قبلی فقط اتیلن را بررسی می کردند.” میوه های رسیده اتیلن تولید می کنند که سپس بیشتر فرآیند رسیدن را در میوه های اقلیمی – میوه ای که پس از برداشت نیز به بلوغ خود ادامه می دهد – هدایت می کند – مانند گلابی. بسیاری از گلابی های آنژو اکنون تحت درمان با اتیلن هستند تا دقیقاً قبل از تحویل به مشتریان ، رسیدن یکنواخت تری ایجاد شود. اما ، همانطور که تیم Dhingra دریافتند ، اتیلن کل داستان را برای گلابی های اروپایی بیان نمی کند.

وی گفت: “هنگامی كه ما شروع به بررسی یك مجموعه ژن فراتر از اتیلن كردیم ، با تعجب متوجه شدیم كه یك مسیر متابولیك وجود دارد كه در گلابی فعال می شود ، پیش از مصرف مواد است.” Preclimateric به میوه قبل از افزایش اتیلن گفته می شود که در هنگام رسیدن اتفاق می افتد.

با نگاهی به ده ها ژن در گلابی های تازه برداشت شده و رسیده ، برای دیدن اینکه کدام یک در رسیدن نقش دارد ، Dhingra و دانشجویان فارغ التحصیل خود ، Seanna Hewitt و Christopher Hendrickson ، برخی از فعالیت های ژن غیر منتظره را بزرگ کردند – در آنچه که به عنوان مسیر اکسیداز جایگزین شناخته می شود – که در گلابی بارتلت و آنژو در هنگام تهویه هوا شروع شد.

دینگرا گفت: “گلابی ها ، هنگام برداشت ، کل انرژی انرژی مورد نیاز برای تبدیل نشاسته به شکر را ندارند.” “این مسیر تنفسی جایگزین انرژی را برای شروع مسیر رسیدن تولید می کند.”

به نظر می رسد دمای سردی که بسته بندی گلابی از کلیدهای موفقیت رسیدن است ، شروع موفقیت آمیز این مسیر AOX است ، و سپس فرآیند رسیدن بهتر درک شده اتیلن را فعال می کند. این متفاوت از اکثر میوه های اقلیمی است ، جایی که مسیر AOX وجود دارد اما پس از موج اتیلن اتفاق می افتد.

با این حال ، سرما به تنهایی AOX را به عمل نمی آورد. Dhingra گفت ، هنگامی که آنها مسیر موجود را درک کردند ، محققان به جستجوی ترکیبات شیمیایی که ممکن است باعث تحریک آن شوند نیز پرداختند. آنها حدود 5 سال پیش اسید گلیوکسیلیک یافتند.

از آن زمان ، آنها آن را آزمایش کرده اند ، حق ثبت اختراع کرده اند و چندین مقاله علمی منتشر کرده اند که مکانیسم های اساسی را پیشنهاد می دهند. این درک ژنتیکی می تواند روزی برای آگاهی دادن به پرورش یا مهندسی ژنتیک برای هدف قرار دادن گلابی مورد استفاده قرار گیرد.

اما راه تحقیق امیدوار کننده تا استفاده تجاری طولانی است.

باب گيکس ، مشاور تحقيقاتي ديرينه گلابي ، گفت که با توجه به چالش هاي اثبات ابزارهاي جديد در محيط تجاري ، از يافته هاي Dhingra هيجان زده است اما همچنين محتاط است.

گیکس گفت: “این تفاهمات اساسی جدید یک بلوک ساختمانی خارق العاده برای رسیدن در میوه گلابی با هدف ارائه یک محصول با کیفیت و سازگارتر به مصرف کننده است.” “بزرگترین تایید این اکتشافات استفاده متداول در صنعت خواهد بود. من اعتقاد ندارم که ما هنوز آنجا هستیم. “

بسته بندی بالقوه

از نظر تجاری ، امیدوار کننده ترین کاربرد تاکنون در گلابی خرد شده به نظر می رسد ، جایی که گوشت در معرض تیمار با اسید گلیوکسیلیک به طور مداوم بر مکث رسیدن ایجاد شده توسط 1-MCP غلبه می کند. ری اشمیتن ، یک پرورش دهنده که در یک کمیته مشاوره تحقیقات صنعت خدمت می کند ، این ایده را پیشنهاد کرد.

اشمیتن با تأمل درمورد تحقیقات سالهای زیادی که توسط بودجه صنعت برای امکان عملی بودن گلابی خرد شده انجام شده است ، گفت: “همه دوست دارند که (گلابی خرد شده) آن را ببینند ، اما به آسانی آن چیزی نیست که ما دوست داریم.” انباری که وی در آن کار می کند ، Blue Star Growers ، میوه آزمایشات تحقیقاتی Dhingra را فراهم می کند.

Dhingra گفت: “این از نظر عقاید واضح است ، اما با کمال تعجب ، هنگامی که ما (1 اسید گلیوکسیلیک) را به میوه های خرد شده 1-MCP اعمال کردیم ، شاهد جهش عظیم اتیلن بودیم.” این به بسته بندی کننده ها امکان می دهد تا گلابی را برای برش زدن و رسیدن بعدی درمان و ذخیره کنند تا مصرف کنندگان میوه مناسب را در اوج کیفیت بدست آورند.

وی گفت: با بودجه کمیته تازه گلابی ، چندین سال پیش Dhingra با Crunch Pak همکاری کرد تا بتواند دوام برنامه گلابی خرد شده را که در تست های چشایی مورد استقبال مصرف کنندگان قرار گرفت ، آزمایش کند. کرانچ پاک ، که در درجه اول محصولات خرد شده سیب را به بازار عرضه می کند ، درخواست اظهار نظر را پاسخ نداد.

Dhingra گفت ، اما این تیم همچنین کشف کرد که بسته بندی نقش بسزایی در کیفیت محصول نهایی دارد. پلاستیکهای اتمسفر اصلاح شده ، برای تازه نگه داشتن تولید ، تعویض گاز را تنظیم می کنند.

Dhingra گفت: “در دنیای کیسه های جوی اصلاح شده ، شما باید کیسه ای پیدا کنید که با میزان تنفس میوه مورد نظر مطابقت داشته باشد.” او دریافت که در یک کیسه ، میوه خیلی زود خراب می شود و در کیسه دیگر ، میوه خیلی آهسته به سمت رسیدن می رود.

وی گفت ، این کمک هزینه جدید امکان آزمایش چهار کیسه اتمسفر مختلف برای یافتن “مناسب بودن گلدسته” برای برش آنژوس را فراهم می کند و همچنین می توان مقدار صحیح ترکیبات رسیده را شماره گیری کرد تا نتایج مطابق با کیفیت بالا ارائه شود.

بخشی از چالش در تجارت اسید گلیوکسیلیک این است که برای گلابی های کامل ، مقدار مورد نیاز به مقدار 1-MCP میوه ای که تحت درمان قرار گرفت بستگی دارد. اندازه گیری این یک چیز کاملاً شگفت آور است ، زیرا انبارها گلابی را با قطعات 1-MCP در هر میلیارد درمان می کنند ، در مقابل نرخ قطعات در میلیون است که در سیب رایج است.

“این یک چالش فنی است. هنگامی که شما در حال بررسی بخشی از هر میلیارد فیزیولوژی هستید که تغییر می کند ، هر گونه تغییر کوچک می تواند تأثیر قابل توجهی داشته باشد. ”

استفاده از 1-MCP در گلابی ها در سال های اخیر بحث برانگیز شده است ، برخی از خانه های بسته بندی آن را قسم می خورند و برخی دیگر با تولید کننده قدیمی AgroFresh کار می کنند تا دوز را شماره گیری کنند تا شرایط رشد ، زمان برداشت و اهداف ذخیره سازی برای بهینه سازی عملکرد ، تجاری مدیر توسعه فرناندو اداگی گفت. “1-MCP یک راه حل مناسب برای همه نیست.”

اشمیتن ، که موضع قاطعانه ای در برابر استفاده بیش از حد از 1-MCP اتخاذ کرد ، اکنون می گوید این محصول “جایگاه خود را در ذخیره سازی طولانی مدت” دارد ، و کاربردهایی مانند جفت شدن با این ترکیب جدید رسیده می تواند یکی دیگر از موارد مفید باشد.

Dhingra امیدوار است که ترکیب جدید وی بتواند به بسته بندی ها کمک کند تا از مزایای 1-MCP بهره ببرند و اشکالات را کاهش دهند ، و می گوید در اصل “این درب پشتی که طبیعت به ما نشان داد برای غلبه بر محدودیت های 1-MCP از این ترکیبات متابولیکی استفاده می کنیم” بهره برداری می کند. •

توسط کیت پرنگامان

واشنگتن برای واکسیناسیون کارگران مزرعه انعطاف پذیری اعطا می کند

ویال واکسن Moderna COVID-19 در اوایل ماه ژانویه در یک رویداد واکسیناسیون جامعه در پروسر ، واشنگتن روی یک میز ردیف شده است.  (با احترام Merry Fuller / Prosser Memorial Health)
ویال واکسن Moderna COVID-19 در اوایل ماه ژانویه در یک رویداد واکسیناسیون جامعه در پروسر ، واشنگتن روی یک میز قرار گرفته است. (با احترام Merry Fuller / Prosser Memorial Health)

فرماندار واشنگتن جی اینسلی به کارفرمایان کشاورزی “انعطاف پذیری” اعطا کرده است تا همه کارگران خود را بدون در نظر گرفتن سن واکسن همزمان COVID-19 ، حتی اگر کارگران مسن از نظر فنی در ردیف اول هستند.

دولت واکسیناسیون ساکنان را تحت مرحله 1B از برنامه اولویت واکسن منتشر شده خود آغاز کرده است. طبق این برنامه ، کارگران مزرعه 50 سال و بالاتر که در محیط های مختلف کار می کنند ، تحت مرحله 1B طبقه 2 قرار می گیرند در حالی که همکاران جوان آنها در سطح 4 هستند ، و این ممکن است هفته ها یا ماه ها عقب بماند.

در اوایل ماه ژانویه ، چندین گروه کارفرمایان کشاورزی ، از جمله انجمن میوه میوه ایالت واشنگتن یا WSTFA ، در نامه ای از اینسلی خواستند تا در برنامه برای تجدید نظر در مورد واکسیناسیون بیشتر کارگران مزرعه قبل از فصل زراعی ، برنامه را بررسی کند.

Jon DeVaney ، رئیس WSTFA ، گفت: اگرچه Inslee از تجدید نظر در برنامه خودداری کرد ، اما قول داد که به برخی از کارفرمایان اجازه دهد “انعطاف پذیری” برای همه گروه های سنی همزمان کلینیک واکسیناسیون در محل ایجاد کند. این امر باعث می شود که متخصصان بهداشت نیازی به بیش از یک بار سفر به مکانهای گاهی دورافتاده و روستایی با واکسنهایی نداشته باشند که به دمای بسیار سرد نیاز دارند.

دیوانی گفت: “هیچ مزرعه ای مایل به انجام چندین واقعه واکسیناسیون نیست.”

مایک فاولک ، سخنگوی دفتر Inslee گفت: دولت پس از رسیدن به حدود 50 درصد از جمعیت واجد شرایط که در ردیف 1 فاز 1B قرار دارد و شامل افراد بالای 65 سال و کسانی که در خانه های چند نسلی زندگی می کنند ، به چنین سطح انعطاف پذیری در سطح 2 اعطا خواهد کرد. .

توسط راس کورتنی

بازاریابی حساب فروش تبلیغات | میوه دهنده خوب

کمیسیون میوه ایالتی واشنگتن به دنبال یک نماینده حساب فروش تبلیغات پر انرژی برای مدیریت فروش تبلیغات و ایجاد روابط حساب جدید برای میوه دهنده خوب مجله ، منبع ضروری صنعت میوه درخت برای اخبار و اطلاعات آموزشی است.

کاندیدای ایده آل یک بازیکن تیم محور نتیجه گرا و مشتری مدار خواهد بود که قادر به درک ، بیان و فروش نقاط قوت تبلیغات در سراسر کشور است. میوه دهنده خوب پلت فرم ، از جمله چاپی و آنلاین.

این موقعیت تمام وقت مستقیماً به مدیر فروش تبلیغات گزارش می دهد تا:

– توسعه استراتژی های تبلیغات و بازاریابی ، مدیریت حساب های موجود و ایجاد پیشنهادات و توصیه های تبلیغاتی برای مشتریان احتمالی.

– ارائه و ارائه ارائه فروش برای روابط تجاری بالقوه.

به عنوان رابط با حسابداری ، تولید و مشتریان از محل فروش تا اجرای هر یک از عناصر طرف قرارداد ، به منظور توسعه مفهوم ، اسناد نقل قول ، ایجاد / اثبات آگهی ، تأیید قرارداد و سفارش فعالیت کنید.

– سفر به نمایشگاه های منطقه ای و ملی تجارت ، به علاوه بازدید از مشتریان شمال غربی مجاور.

– در صورت لزوم پروژه های ویژه ای را برای فروش هماهنگ کنید ، مانند پست مستقیم و راهنمای خریداران سالانه.

مهارت های مورد نیاز:

– حداقل پنج سال تجربه فروش. اولویت با داوطلبان با دانش در زمینه کشاورزی و / یا صنایع نشر خواهد بود.

– لیسانس ، ترجیحاً در زمینه تبلیغات ، بازرگانی ، بازاریابی یا زمینه های مرتبط.

– سوابق اثبات شده در مورد تحقیق قاطعانه و واجد شرایط بودن مشتریان احتمالی ، و انگیزه رسیدن به اهداف فروش یا فراتر رفتن از آنها.

– مهارت های ارتباطی کتبی و کلامی بسیار عالی.

– مهارت های سازمانی قوی با توانایی ابتکار عمل و هدایت پروژه ها با حداقل نظارت در حالی که به طور موثر در یک گروه برای حمایت از همکاران کار می کنید.

– مسلط به محصولات Microsoft Office.

مهارت های اضافی مورد نظر:

– تجربه نرم افزار مدیریت ارتباط با مشتری (CRM).

– تسلط اسپانیایی.

– تجربه طراحی و طراحی گرافیکی با Adobe InDesign و Photoshop به علاوه.

نامزد موفق از دفاتر مجله در یاکیما ، واشنگتن کار خواهد کرد. بسته غرامت شامل حقوق رقابتی به علاوه کارمزد است.

تاسیس در سال 1946 ، میوه دهنده خوب در سطح ملی و بین المللی به دلیل پوشش عمیق روندهای صنعت و تحقیقات مربوط به صنایع میوه و انگور شناخته شده است. خوب میوه پرورش دهنده کارمندان کارمندان کمیسیون میوه ایالتی واشنگتن ، یک آژانس دولتی هستند. کمیسیون یک کارفرما با فرصت برابر است و از نظر نژاد ، رنگ ، جنسیت ، مذهب ، سن ، گرایش جنسی ، منشأ ملی یا قومی ، از کارافتادگی ، وضعیت تأهل یا سرباز کهنه مطابق با قوانین ایالتی و فدرال تبعیض قائل نیست.

داوطلبان باید رزومه و نامه ای را ارائه دهند که حاکی از مناسب بودن آنها برای این موقعیت و حداقل سه مراجعه به آدرس: [email protected] باشد. آخرین مهلت درخواست 8 فوریه 2021 است.

Good Fruit Grower به دنبال نمایندگی فروش تبلیغات است

Good Fruit Grower یک نماینده حساب فروش تبلیغات را استخدام می کند تا به تیم ما در یاکیما ، واشنگتن بپیوندد. لیست کار را اینجا ببینید: https://www.goodfruit.com/advertising-sales-account-rep/.

آخرین مهلت درخواست تا 8 فوریه است.

دانشگاه ایالتی اورگان مطالعه پاسخ COVID-19 را آغاز کرد

Jonelle Mexico // 27 ژانویه 2021

از کشاورزان ، باغداران و مدیران خانه های بسته بندی در شهرستانهای رودخانه هود اورگن ، واسکو و کلیکیتات دعوت شده است تا در یک مطالعه تحقیقاتی ارزیابی پاسخ همه گیر COVID-19 2020 شرکت کنند.

طبق یک خبر منتشر شده از دانشگاه ایالتی اورگان ، این نظرسنجی های ارزیابی برای ارزیابی پاسخ سازمان های جامعه ، از جمله OSU Extension ، The Next Door Inc. ، One Community Health و بخش های بهداشت محلی استفاده می شود. نتایج حاصل از این نظرسنجی همچنین برای اطلاع از پاسخ COVID-19 برای سال 2021 استفاده می شود و ممکن است توسط قانونگذار ایالتی برای شناسایی و افزایش بودجه برنامه های پیشگیری از COVID-19 که به کشاورزان و کارگران مزرعه کمک می کند ، استفاده شود.

نظرسنجی COVID-19 تا 8 فوریه باز است و می توانید از اینجا بازدید کنید: https://oregonstate.qualtrics.com/jfe/form/SV_bCbnZefltdR6w97.

برای اطلاعات بیشتر ، با اشلی تامپسون از طریق ایمیل در [email protected] یا لورن کرامر از طریق ایمیل در [email protected] تماس بگیرید.

توسط Jonelle Mejica

جونل مکزیک
Jonelle Mejica در سال 2018 به عنوان نویسنده و ویراستار کپی برای داستان های آنلاین و چاپی به کارمندان Good Fruit Grower پیوست. وی دارای مدرک لیسانس روزنامه نگاری است و بیش از 10 سال سابقه نویسندگی برای صنعت کشاورزی دارد.ارتباط با نویسنده: تلفن: (509) 853-3512 – ایمیل

سبد خرید

بستن
بستن
برای دیدن نوشته هایی که می خواهید، شروع به تایپ کنید.
منوی دسته بندی های خود را در تنظیمات پوسته -> سربرگ -> منو -> منو موبایل (دسته ها) تعیین کنید
بازگشت به بالا